mazyle parašė:
neturiu tokio dalyko, bent jau neprireike..
Jūsų progesteronas geras, savavališkai tikrai nevartokite, nes pradėjus jį vartoti, nutraukti bet kada griežtai negalima🙏
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįmazyle parašė:
Jūsų progesteronas geras, savavališkai tikrai nevartokite, nes pradėjus jį vartoti, nutraukti bet kada griežtai negalima🙏
Ania5 parašė:
Jis yra normos ribose. Normalus, vidutinis. Dabar pakritęs, ryt gali būti jau pakilęs.![]()
kiviukas parašė:
Aciu! Neplanuoju vartoti.. bandau tik skaityti kad lyg normalu kad sokineja jis.. tai tikiuosi kad cia tiesiog taip ir yra🤞🤞
mazyle parašė:
Aciu! Neplanuoju vartoti.. bandau tik skaityti kad lyg normalu kad sokineja jis.. tai tikiuosi kad cia tiesiog taip ir yra🤞🤞
Taip, tai per dieną kintantis hormonas. Svarbu hcg gražiai auga🫶🏻
O teplioti gali ir nuo kokios hematomos, visokių tų priežasčių būna😊
Ania5 parašė:
Aš tai jau neūinau. Irgi minčių visokių kyla. Daug netekčių, norisi nuleisti rankas. Iš kitos pusės, žinau jog paskui gsilėsiuos. Tai to labai nenoriu..
Čia manau dauguma ilgai užsilikusi iš turim daug išgyvenimų, ir visos užtat dalinamės ,tie balti testai ar persileidimai yra baisu, bet keliames ir vėl su viltimi.
Nainaa parašė:
Aš šmežuojant vos vos 9dpo pamačiau. Bet dabar dar didesnis noras gadinti jau daugiau testų per dieną net,kad įsitikint ar ryškėja. Tai laikas vis tiek neslenka. Žo…
as jei jau pamatyciau tai kazi ar daugiau daryciau, pas gydytoja manau registruociaus, nes buvo man zadejus 8 sav scana paskirt nes cia ne LT iki 12 sav niekas nepriima. Arba prasyciau siuntimo privaciai nueit apie 7 sav
Great Mother parašė:
Sauletekis - tai pavyko jums jau pastot 😍 kaip as cia praleidau 🫣
Taip, tikiuosi šį karta sėkmingai😊
Na kova netekau, o dabar turėčiau kova gimdyti tikiuosi tai geras ženklas🫠
Laukiu taves prisijungent tikiuosi tau užkips tai pat ❤️
Saulėtekis parašė:
Taip, tikiuosi šį karta sėkmingai😊
Na kova netekau, o dabar turėčiau kova gimdyti tikiuosi tai geras ženklas🫠
jau tada i balandinukus greiciausiai eitu jeigu pavyktu
man jei dabar pasiseks kovo 28 rodo termina
mazyle parašė:
Kintantis hormonas gali augti kristi, be gydytojo suderinimo nesugalvokit naudoti.
Čia žinoma tik mano nuomonė..
Svarbu auga hcg.
Blackblackmagic parašė:
jau tada i balandinukus greiciausiai eitu jeigu pavyktuman jei dabar pasiseks kovo 28 rodo termina
Svarbu pavyktų 😇
13 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai