Saulėtekis parašė:
Mano testas po savaitės pamatyto vaiduoklio
Šiandienos čia?
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįSaulėtekis parašė:
Mano testas po savaitės pamatyto vaiduoklio
Šiandienos čia?
Saulėtekis parašė:
Amedi tikrai sunkiai ryškėja, bet su juo ir pagavau vaiduoklį, todėl po to nusprendžiau drogo nes labai gyrė narės bet sakyčiau irgi sunkiai ryškėja man 😄 ir šiaip …
Dariau daba livsane ir testestera. Pastoroji gal ir kabina akį, arba akys tiesiog mato ką nori galva matyt 😁🫣
Great Mother parašė:
Na mano pikas testo buvo vakar, tai dar kart pakartosiu Ov testa siandien kad isitikint ir manau pradesiu skaiciuot kad šiandien 1DPO 🤭 namu darbu nemazai padaryta,…
Šiandien jum ov diena, o ryt 1dpo
paddingtonas parašė:
Dariau daba livsane ir testestera. Pastoroji gal ir kabina akį, arba akys tiesiog mato ką nori galva matyt 😁🫣
Aš tai pastoviai matsu kažką pas save livsane. Ir nesuprantu, ar čia vis kibt bando, ar čia tie testai tokie yra. Užsisakiau tų išgirtų visų easy. Tikiuosi tie nemeta ko nereik.
Ania5 parašė:
Aš tai pastoviai matsu kažką pas save livsane. Ir nesuprantu, ar čia vis kibt bando, ar čia tie testai tokie yra. Užsisakiau tų išgirtų visų easy. Tikiuosi tie neme…
Gal kabinas 🫣
Ania5 parašė:
Šiandien jum ov diena, o ryt 1dpo![]()
O aciu uz pataisyma 😍
Matysim ar cia kazkas gavosi šį ciklą ar ne. Antras po nesivystančio. Balandžio 13d turejau vaistais išvalyma. Buvo daug visokiu minciu. Tada kraujavimas nenormalus kazkokiais tarpais. Tada viena cikla normalu lyg ir turejau o dabar manau organizmas atsigaves. Tai labai tikiuosi, kad bus kaip daigeliui po nesivystanciu, kad ilgai laukt neteks 🙈
paddingtonas parašė:
Gal kabinas 🫣
Tai reišktų, kad tu biocheminiai iš eilės
praeitas tai tikrai biocheminis buvo. O dėl šio nežinau, atrodo nuolat toks pats, bet ne tuščias
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai