Sigita1985 parašė:
Mano nėrinių spinta 😉
Oho 😲
Sigita1985 parašė:
Mano nėrinių spinta 😉
Oho 😲
Sigita1985 parašė:
Mano nėrinių spinta 😉
Ispudingai atrodo. As neturiu tiek daug. Viskas isdalinta. As pagal ta patarle - batsiuvys be batu. Tik pilna to, kas niekaip neuzsibaigia. Kazkaip ranka jau nepakyla. Ir vel ateis vasara, kai susiimsiu, kad gal jau laikas vasarine suknele pabaigti. :))
Sigita1985 parašė:
Ir aš noriu sau suknelės vasarai... bet didelis projektas.... pas mane ten irgi pusė megstinukų be rankovių 😂 ir sagų 😉 Mano vaikai tik kepures nešioja viskas kas s…
Jei turit kokios lengvai neriamos, nelabai gerai mokancioms nerti 😊, schemute ar video pamokele, tai ir as noreciau visai sukneles vasarai
seimynele123 parašė:
Gal kas gales pagelbeti. Noriu nunerti sijonuka mergaitei. TARKIM ta dali aplink liemeni imciau is vieno pavyzdelio, o jau ta dali kuri zemyn vaziuoja imciau is kit…
Apacia nerta kaip tinklelis ir jis platinamas,o vadinamos kvarbatkeles prineriamos paskui,neriau du tokius sijonukus

apciukas parašė:
Apacia nerta kaip tinklelis ir jis platinamas,o vadinamos kvarbatkeles prineriamos paskui,neriau du tokius sijonukus
Labai grazu 🤗
seimynele123 parašė:
Beje, gal kam teko naudoti, nerti is tokiu siulu
Nusipirkau internetu, bet kai paciupinejau, pradejau nerti kelias kilputes, tai pa…
😂 rašo kad nerimui ar mezgimui ant etiketės, bet rašo kad jie medvilnė su popierium 🤣 aaa... dar tokių neesu mačius, negaliu nustoti juoktis... ko tik nėra dabar...tikrai tikiu kad gali būti kietoki 😉
Sigita1985 parašė:
😂 rašo kad nerimui ar mezgimui ant etiketės, bet rašo kad jie medvilnė su popierium 🤣 aaa... dar tokių neesu mačius, negaliu nustoti juoktis... ko tik nėra dabar...…
Gerai, kad ne daug mokejau 😊 tai ka man su tokiais " popieriniais " nerti 🙄 Ar tiesiogmesti lauk
seimynele123 parašė:
Gerai, kad ne daug mokejau 😊 tai ka man su tokiais " popieriniais " nerti 🙄 Ar tiesiogmesti lauk
O kaip padekliukams ant stalo? 🤔 Sakyciau visai gerai turetu buti, jei jie kietesni ir geriau forma islaikantys.
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai