Džozikas parašė:
O kaip padekliukams ant stalo? 🤔 Sakyciau visai gerai turetu buti, jei jie kietesni ir geriau forma islaikantys.
Tai kad tokie dalykeliai pas mane namie nenaudojami 😁 ir plius balta spalva ilgai balta neisliktu. Vadinasi mesim lauk
Džozikas parašė:
O kaip padekliukams ant stalo? 🤔 Sakyciau visai gerai turetu buti, jei jie kietesni ir geriau forma islaikantys.
Tai kad tokie dalykeliai pas mane namie nenaudojami 😁 ir plius balta spalva ilgai balta neisliktu. Vadinasi mesim lauk
Sigita1985 parašė:
Nemeskit geriau skrybėlę nusinerkit !!!
Ne... tokie neriniai ne man 😉 Gal jus noretumet tu siulu? Yra 4 kamuoliai, pirkau uz 4€ 

Sigita1985 parašė:
Jei į Airiją paštu atsiūsit paimsiu. Pašto išlaidas apamokėsiu ten kartu su siūlais išeis turbūt 10-12 eurų, aš jums galėčiau i PayPal pinigus permest. Nu galvokit …
Jei siusciau pastu jums i Airija, tai bendrai kainuotu 10-12€? Teisingai supratau?
Sigita1985 parašė:
Jo, jei aš teisingai supratau 😁 gal ir daugiau. Vienu žodžiu jūs pasakykite kiek už viską ir aš jums atsiunčia pinigus į PayPal ( jei jį turit) bėja kur jūs gyvena…
As is Kauno. Paypala turi vyras. Siaip uz siulus noreciau kiek ir mokejau 4€, plius zinoma siuntimas. Beje, vienas kamuolys isardytas kadangi pabandyti tai reikejo. Manau pinigus pervesti reiktu tada kada issiusciau, viskas ant cekio matytusi kiek moketa, kad negalvitumet kad apgaunama.
Sigita1985 parašė:
Jo, jei aš teisingai supratau 😁 gal ir daugiau. Vienu žodžiu jūs pasakykite kiek už viską ir aš jums atsiunčia pinigus į PayPal ( jei jį turit) bėja kur jūs gyvena…
Žiauriai gi brangiai Jums gausis...
turėtų būti siūlų ir Airijoje.
seimynele123 parašė:
Ne... tokie neriniai ne man 😉 Gal jus noretumet tu siulu? Yra 4 kamuoliai, pirkau uz 4€
Facebook yra grupe "siulu turgelis" ar kazkas panasaus. Tai ten pasiulykit, tikrai kas nors paims.
seimynele123 parašė:
As is Kauno. Paypala turi vyras. Siaip uz siulus noreciau kiek ir mokejau 4€, plius zinoma siuntimas. Beje, vienas kamuolys isardytas kadangi pabandyti tai reikejo.…
Pašto išlaidos bus didesnės nei galvojau, nes tik dabar pastebėjau kad kamuoliai sveria po 170 g, galvojau kad jie po 100 g. Žiūrėkit kaip gaunasi aš juos su malonumu paimsiu, bet jei jums lengviau kam nors kitam juos parduot tai žiūrėkit kaip jums išeina . Aš manau kad jie man puikiai pakeistų lininius siūlus, kurie beprotiškai brangūs ir spalva pas jus geresnė 😁
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai