lincike123 parašė:
Manau normaliai jauciuosi, buna ir sunkesniu dienu, bet seip nieko visai, o del baimes is vis nebijau, labai ilgai laukiau savo vaikelio, kad bijociau dabar.... kazkaip man viskas naturalu....o kai ateis gimdymas nezinau, gal isigasiu, biski cia mane bande ibauginti, liepe apie epidura pagavoti, nes mazule sonu pas mane, tad gali buti skausmingas labai gimdymas, nebent dar pasisuks paskutine minute, o as nenoriu epiduru, tai ziuresiu ka ligoninei patars kai viskas prasides...
![]()
Jo piteri, hamtone as, pries tai labai salia taves gyvenau fletone, stangraudas salia, bet jis juk nemazas, tad nezinau kokiam tu gale.... i stangrauda eidavom prie upes vasarom pasedet, grazu man ten...![]()
na as turbut galima sakyti pradzioje,visai netoli aldi pardes.nu va fltone tikrai butum netoli,mes hamtone esam gyvene kai tik atvykome i piteri is lutono,berods eagle way,tokia gatve buvo net nepamenu...visai butu smagu kada ir susimatyti,na ateity butinai.o ir planuojam antra masina pirkti,tai butu daug paprasciau,nes kai vyras darbe,as be masinos..