Tuske9 parašė:
per daug vilčių ir nededu šį mėnesį, nes poto mmm atėjimą sunkiai priimu![]()
tikiu...niu nenukabink nosytes, viskas bus gerai ir manau tarp Kaledu ir Nauju metu tai tikrai stebuklelis ateis
Tuske9 parašė:
per daug vilčių ir nededu šį mėnesį, nes poto mmm atėjimą sunkiai priimu![]()
tikiu...niu nenukabink nosytes, viskas bus gerai ir manau tarp Kaledu ir Nauju metu tai tikrai stebuklelis ateis
ramuma parašė:
Norit papasakoskiu vakarykšti anekdotą. Stovim parduotuvėje ir vyras sako noriu keptos duonos, sakau gerai, tada aš noriu alaus prie duonos.. jis kad išpūtė akis, tu ką tau negalimasakau kaip tai negalima, sako taigi nėščia
tai vos nenugriūvau, sakau kaip tai nėščia, jis sako tau negalima ir viskas.. dar sako dėl tavęs ir aš negersiu
![]()
![]()
![]()
Ai dar kepiau varškės apkepą, pilu brendžio į jį. Sako ką darai, sakau pilu, tai jis kodėl, sakau skaniau bus, aromatas.. tai irgi vos ne norėjo brendį atimtį, bet jau per vėlu buvo, neišrinksi iš masės
tai čia nesuprtau vėl kad aš "ne viena" ar kad šiaip brendžio gaila
![]()
kaip ten Emilija sakei ir tavo vyras iš akių nustatė, kad laukiesi? Žiūriu abiejų vyrai genijai
![]()
Pranasai tie jusu vyrai, pamatysit
labas rytas merginos
nu jus ir greitos tiek priraset visko vos speju skaityt
Ramuma tavo vyras gera anekdota suskele,bet manau ,kad tai nebus anektodas ir realybe ir tu greitai
Tuske9 nenusimink dar ne viskas prarasta,kol dar neatejo mmm vilciu dar yra
Emilija lauksim rytoj tavo testuko foto
pamatysim ryskesnias II
Galactica jau turi priprasti prie to kad tavyje auga stebuklelis, kelnes atsegtos, pilva pucia cia nereikia net testuku daugiau gadint
PuikaZuika parašė:
Labas rytas, paneleskadangi visos cia su tais testukais pradejo skubintis, tai as irgi neiskentus pasidariau siandien, nors mmm tik sestadieni turetu buti. Tai kaip ir galvojau neigiamas
kazkaip nei nusiminiau, nei ka, nusprendziau palaukti mmm dienos, ar dar veliau ir tada jau pasidaryti jei nesulauksiu. Bet ot tas nekantrumas
Su pirmu vaikiuku irgi kazkaip dariausi pirma karta siek tiek anksciau, tai nieko nerode, o parode gal tik 3 d. po mmm
be to ir ant testo parasyta kad rodo tik nuo mmm..nu bet negi cia ramiai sedesi ir lauksi
![]()
man irgi vakar buvo susisukusi galva, nusipirkti testa, bet praejau siaip ne taip vaistine
laukiam lemtingos dienos, jei su pirmu nerode, gal ir su antru nerodis
jurner parašė:
labas rytas merginos![]()
nu jus ir greitos tiek priraset visko vos speju skaityt![]()
Ramuma tavo vyras gera anekdota suskele,bet manau ,kad tai nebus anektodas ir realybe ir tu greitai![]()
Tuske9 nenusimink dar ne viskas prarasta,kol dar neatejo mmm vilciu dar yra![]()
Emilija lauksim rytoj tavo testuko fotopamatysim ryskesnias II
![]()
![]()
Galactica jau turi priprasti prie to kad tavyje auga stebuklelis, kelnes atsegtos, pilva pucia cia nereikia net testuku daugiau gadint![]()
Sveika
na siandien tikrai nesijauciu
nes nei pilva pucia nei kelnes atsegtos
bet itariu viduriukai uzkietejo, velnias
tai valgau dabar dziovintas slyvas, fe
Emilija parašė:
geras![]()
super vyras
![]()
jo jo ir man sake, cia gal pries gera savaite, sako jauciu kad apseklinau
![]()
![]()
tik as ana karta graziau issireiskiau db tikraji jo pasakyma isdaviau
![]()
ir taip kai jau buvau betikinti kad ateis mm sako kokios dar mmm tu juk nescia
![]()
![]()
dar pasakiau kad papykino, tai jis nujuk normalu, juk nescia
![]()
![]()
![]()
oi tie musu vyrai nereik nei nestumo testo, viska jie is akiu nustato
ir su tuo apseklinimu tai
Galactica parašė:
Sveika![]()
na siandien tikrai nesijauciunes nei pilva pucia nei kelnes atsegtos
![]()
bet itariu viduriukai uzkietejo, velniastai valgau dabar dziovintas slyvas, fe
![]()
Fe slyvos
nu bet del musu zirniuku verta viska valgyt nors mums ir neskanu
ramuma parašė:
![]()
![]()
oi tie musu vyrai nereik nei nestumo testo, viska jie is akiu nustato
![]()
ir su tuo apseklinimu tai![]()
![]()
![]()
Bet is vienos puses pagalvojus vyrai superinei pinigus sutaupo nereikia testu darytis i akis pasiziuri ir pasako tu jau apseklinta
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai