spygliukee parašė:
Labuka, zinok kad ne dar... matosi antra juostele toks kaip vaiduokliukas bet dar neryskeja. Jau man neramu![]()
radai ko nerimauti, jei kalendorius tik 5 diena rodo OV
katrybes ir rimtu darbu tik
spygliukee parašė:
Labuka, zinok kad ne dar... matosi antra juostele toks kaip vaiduokliukas bet dar neryskeja. Jau man neramu![]()
radai ko nerimauti, jei kalendorius tik 5 diena rodo OV
katrybes ir rimtu darbu tik
paukstuke parašė:
manau kad spygliukee galime tave sveikinti![]()
![]()
mano sesei buvo vaiduokliukas ir buvo pastojusi
ji dabar darosi ovuliacijos testukus, nestumo testus darysis pries kaledas, tada jau sveikinsim
paukstuke parašė:
sveikutes as siame tinklapyje esu naujoke.Taip pat bandome pagauti gandranorejau paklaust ar kai pastoji tikrai turi skaudeti krutine?ir po kokio laiko pradeda skaudet? ar nevisoms buna skaudzios?mmm tureciau sulaukt 12 - 03 d. sekmadieni dariausi testa bet buvo neigemas.labai noretusi pastot.
Sveika prisijungusi į mūsų gausų būrį, tikiuosi ilgai čia neužsibūsi
ar nori į mūsų planiukų sąrašiuką? Mes čia vedam tokią lentutę ir surašom kada kurios mmm diena turi būti, tada viena kitą palaikom ir paerzinam tuo pačiu
ramuma parašė:
galactica, o tu kaip į wc dažnai lakstai? man krūtine paniešti, bet va wc apeinusakau gal įmanoma būti pastojus ir dažnai nepasisiojus
![]()
pries tai buvusias dvi naktis keliausi po viena karta su pilna pusle, bet va sianakt nebesikeliau, ir nemanau kad dazniau begioju i tulika, kiek isgeriu vandens tiek ir nubegu....nzn isvis durnai jauciuosi, jokiu pozymiu praktiskai...todel ir laukiu rytojaus dar vieno testuko patvirtinimo
ramuma parašė:
Sveika prisijungusi į mūsų gausų būrį, tikiuosi ilgai čia neužsibūsi![]()
ar nori į mūsų planiukų sąrašiuką? Mes čia vedam tokią lentutę ir surašom kada kurios mmm diena turi būti, tada viena kitą palaikom ir paerzinam tuo pačiu![]()
ooo labai dekui uz kvietima butu smagu prisijungti
giedrezu parašė:
laba visoms, na siandien NT neigiamas, vadinasi, eilini karta mane vaiduokliai apgauna![]()
Laba visoms nava ir dariaus man šiandien NT neigiamas
tai vaiduokliukas apgavo...bet požymiai visi
Tiesiog Agne parašė:
Laba visoms nava ir dariaus man šiandien NT neigiamastai vaiduokliukas apgavo...bet požymiai visi
![]()
![]()
o kada tavo mmm diena? Gal per anksti daraisi?
Ir ar nori į sarašą mūsų? kartu su paukstute įtraukčiau
Tiesiog Agne parašė:
Laba visoms nava ir dariaus man šiandien NT neigiamastai vaiduokliukas apgavo...bet požymiai visi
![]()
![]()
nenusimink siandien tiesiog neigiamu testuku diena darykim po keliu dieneliu ir visos pamatysim II
Galactica parašė:
ji dabar darosi ovuliacijos testukus, nestumo testus darysis pries kaledas, tada jau sveikinsim![]()
galactica, ar yra tau buve kad pastojusi viduriuotum?
nes as praita savaite su pykinimaisprasikankinau, bet va db viduriavimas kankina tai bijau kad nestumu net nekvepe
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
lauki rytojaus ryto