rutis82 parašė:
linute kaip pasakiai taip ir padaryta![]()
Va cia jau kitas reikalas
rutis82 parašė:
linute kaip pasakiai taip ir padaryta![]()
Va cia jau kitas reikalas
ziuresim kaip bus tik va cia jis pasake aha 5savaites ir tau normaliai nieks nesmirda nepykina sakau ne sako keista praita kart tai tau buvo blogai tai abu palinksejom kad tikrai sis kazkaip lengvestis tik tiek kad krutine paskauda ir pilva pamaudzia su pusiauju ir fsio viska galiu valgyti ir niekas nesmirda tikekimes ir toliau taip bus
gal mano bijo dziaugtis nes kai pirma karta buvau pastojus tai tikrai sokinejo ir pan o dabar abu tylim ir laukiam 3men ir bijom isijausti
rutis82 parašė:
Aciu greiciau dabar ir tuir tada galesim susitikti pilvotos
kaip sakiai turi draugu rytuose tai kada ir min skirtum musu susitikimui
![]()
Butinai, nes rytuose mano draugai tai apie vaikus dar negalvoja, tai galetumem susitikt pilvotos, o po to jau ir su visais leliais savo ;) noreciau, kad man irgi kuo greiciau pasisektu, vis bandau tiketis, kad as gal busiu is tu kuri po poros menesiuku bandymo pastoja
Giedre M. parašė:
Butinai, nes rytuose mano draugai tai apie vaikus dar negalvoja, tai galetumem susitikt pilvotos, o po to jau ir su visais leliais savo ;) noreciau, kad man irgi kuo greiciau pasisektu, vis bandau tiketis, kad as gal busiu is tu kuri po poros menesiuku bandymo pastoja![]()
taip ir galvok ir taip bus
laikykis simoneles labaratorijos isvadom ir jei ka linute tau viska paskaiciuos ji pas mus matematike
tikek ir taip bus ;) lauksim geru ziniu is taves ir is visu planuojanciu
rutis82 parašė:
ziuresim kaip bus tik va cia jis pasake aha 5savaites ir tau normaliai nieks nesmirda nepykina sakau ne sako keista praita kart tai tau buvo blogai tai abu palinksejom kad tikrai sis kazkaip lengvestis tik tiek kad krutine paskauda ir pilva pamaudzia su pusiauju ir fsio viska galiu valgyti ir niekas nesmirda tikekimes ir toliau taip bus![]()
gal mano bijo dziaugtis nes kai pirma karta buvau pastojus tai tikrai sokinejo ir pan o dabar abu tylim ir laukiam 3men ir bijom isijausti![]()
itariu,kad Ruti, po savaites ar dvieju, mums rasys - oi nebezinau kur dingti, viskas taip pykina i nieka ziuret negaliu
tikriausiai todel jis toks ir ramus tau atrodo,o tikriausiai sirdi pergyvena
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai