Elzex parašė:
Atsakymas: 50.20.
Nuo 39 - 2-4 nestumo sav. Tai likau nesupratus jau dabar...
na yra panašumo į naują nėštumą, po poros dienų pakartotkit tyrimą ir suprasit viską
Elzex parašė:
Atsakymas: 50.20.
Nuo 39 - 2-4 nestumo sav. Tai likau nesupratus jau dabar...
na yra panašumo į naują nėštumą, po poros dienų pakartotkit tyrimą ir suprasit viską
Elzex parašė:
Blemba tikrinu meila dabar kas pora minuciu. Tai jus ta pati menesi po abrazijos pastojot?
Taip. Abrazija skaiciavau kaip menesines, pasiskaiciavau kada turi buti vaisingos dienos ir taip vadovaudamasi pastojau...
kalistta parašė:
Taip. Abrazija skaiciavau kaip menesines, pasiskaiciavau kada turi buti vaisingos dienos ir taip vadovaudamasi pastojau...
Tai man ir nebe aisku . Atsakymas 50.20. Pagal ju lentele nuo 39 yra 2-4 sav nestumo. Pasimetus visiskai.
Elzex parašė:
Tai man ir nebe aisku . Atsakymas 50.20. Pagal ju lentele nuo 39 yra 2-4 sav nestumo. Pasimetus visiskai.
Laikas parodys ir bus aisku
. Linkiu, kad testas rodytu nauja nestuma ir sekmingo nesiojimo...
ingunaite parašė:
Sveikutes ir as jungiuos vakar buvo abrazija man neaisku kodel neustojo gyventi. Man buvo 14sav. Sakykit kada menesines atejo ? Ar skausmingos ar gausios buvo ?
Man pirmos mm atėjo kažkur po 35 dienu.. skausmingos nebuvo, maudimas įprastas ankstesnėms, bet ganėtinai gausios buvo 3 mėnesius, atrodo kaip vandeniu pildavo iš vidaus kas.. bet poto susitvarke viskas..
Laikykitės ;)
ingunaite parašė:
Sveikutes ir as jungiuos vakar buvo abrazija man neaisku kodel neustojo gyventi. Man buvo 14sav. Sakykit kada menesines atejo ? Ar skausmingos ar gausios buvo ?
Uzjauciu... Man mm atejo po 47 dienu. Po to issilygino i 26-30 tame tarpe.
WhiteMouse parašė:
Uzjauciu... Man mm atejo po 47 dienu. Po to issilygino i 26-30 tame tarpe.
Ačiū. Ar skausmingos buvo. Kada vyra prisileidot ?
ingunaite parašė:
Ačiū. Ar skausmingos buvo. Kada vyra prisileidot ?
Mm buvo tokios pat skaudzio kaip ir pries tai, tik gausesnes siek tek, ir kraujas toks sviesus buvo, gal kad viskas is naujo ten atsistate... O vyra po a prisileidau po menesio kazkur, man tepliojo gal 3 savaites po a, tai nenorejau ten nieko judint.
Po pirmu mm butinai nueikit pas ginekologe vel, paziures ar viskas issivale graziai ;)
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai