Maziulka4 parašė:
Man irgi jau 3 ciklas po A ir dar nieko, bet visada tikėjimas yra pasibaigus mm, o gal šis ciklas bus sėkmingas![]()
![]()
![]()
Aš jau 4 ciklą įpusėjau.. Na kolkas irgi nėra džiugių žinių 🤷♀️
Maziulka4 parašė:
Man irgi jau 3 ciklas po A ir dar nieko, bet visada tikėjimas yra pasibaigus mm, o gal šis ciklas bus sėkmingas![]()
![]()
![]()
Aš jau 4 ciklą įpusėjau.. Na kolkas irgi nėra džiugių žinių 🤷♀️
TheHappiest parašė:
Labutis.
Na mano grafikas mane ir vėl erzina 😅 kažkaip šokinėja ta temperatūra
oho kaip šokinėja...nieko sau...bet už tai turėtų pasisekti, tiek dirbot, ir juk turi būti sėkmingas
O tu nenori kai duos kiaušą 7 dpo išsitirti prg? Kad matytum, ar pilnavertė ov buvo? ;) Tada jau tikrai žinosi, jog viską padarėt tinkamai
Labai laikysiu už tave kumščius
Aš jau matau, jog aš perkopiau 10 mėn. planavimo
Maziulka4 parašė:
oho kaip šokinėja...nieko sau...bet už tai turėtų pasisekti, tiek dirbot, ir juk turi būti sėkmingas![]()
![]()
O tu nenori kai duos kiaušą 7 dpo išsit…
Jooo. Turbūt reiktų pasidaryt prg.. Nes tikrai ta tempė įtartina 🤷♀️🤦♀️
O aš už tave laikau 🤞
Aš irgi perkopiau į 8mėn.. Nemažai, kai pagalvoji 🙄
TheHappiest parašė:
Jooo. Turbūt reiktų pasidaryt prg.. Nes tikrai ta tempė įtartina 🤷♀️🤦♀️
Tai aš jau greitai ir metų planavimo ribą pasieksiu
O taip maniau, jog čia greitai viskas bus....
Maziulka4 parašė:
Tai aš jau greitai ir metų planavimo ribą pasieksiuO taip maniau, jog čia greitai viskas bus....
![]()
Nu gi si men pastosi nesinervuok gi kalbejom😀
Keise parašė:
Nu gi si men pastosi nesinervuok gi kalbejom😀
Prieš A aš metus negalėjau pastoti, bandžiau sekiau ov, matuodavau temperatūra, buvau nuėjusi pas ginekologė ji sako duodu tau 3 mėn jei nepastosi tirsim, bet aš kažkaip gruodį visai apie nėštumą negalvojau ir pastojau, man vėlavo mm aš net testo nesidariau savaite laiko nes sakiau nesąmonė tie testai.. Ir gal po dviejų savaičių po mm vėlavimo sakau na pasidarysiu testą ir oplia 2 ryškus brukšniai.. Nuėjau pas gydytoja buvo jau 7 savaites, jaučiausi gerai bet paaiškėjo kad 5 savaičių nustojo vystytis, ir tada kovo mėn padarė A, apsilankiau pas ginekologę, ir vėl jį man atsipalaiduok ir po 3 mėn ateik.. O šitie tris mėnesiai nesekiau nieko, nematavau ir bandžiau negalvoti apie tai bet vistiek nieko.. Tai manau dabar nuėjusi pas gydytoją lieps darytis kažkokius tyrimus.
Zanzi parašė:
Prieš A aš metus negalėjau pastoti, bandžiau sekiau ov, matuodavau temperatūra, buvau nuėjusi pas ginekologė ji sako duodu tau 3 mėn jei nepastosi tirsim, bet aš ka…
Supratau... nu blem kaip gyvenime buna ir taip ilgai lauket to leliuko ir va taip... aisku eikit pas gine pasitarkite ;))
Maziulka4 parašė:
Tai aš jau greitai ir metų planavimo ribą pasieksiuO taip maniau, jog čia greitai viskas bus....
![]()
Na aš nusiteikus buvau, kad gali ir nebūt taip lengva 😂
Zanzi parašė:
Daugeliui iš jūsų paguoda jau kad turite po vieną vaiką, o aš.. katiną turiu 😂
Anaiptol. Turbūt neįlįsit į kito dūšią ir nesuprasit kam yra sunkiau. O ir nemanau kad to reikia.
Kaip ir nemanau, kad man mažiau skauda, nei Jums 🤷♀️
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai