Skorpijo parašė:
Jus eksternu laikotes? Nes tuos vidinius dalykus mokykloj per pamoka paaiskina, papasakoja.
Man per pamokas apie automobiliu viduriukus nieko nepasakojo
Skorpijo parašė:
Jus eksternu laikotes? Nes tuos vidinius dalykus mokykloj per pamoka paaiskina, papasakoja.
seimynele123 parašė:
na apie jūsų mokyklą jau žinom kad ji nelabai stengiasi išmokint
Berniukųmama parašė:
Merginos šiandien apturėjau avariją?? turėjo būt pirma diena darbe o va kaip gavos. jau sakiau, už vairo daugiau nesėsiu. Bet vyras ramina sako džiaukis kad viskas …
Kas nutiko???
Berniukųmama parašė:
Važiavau gal 60km greičiu ir per ištisinę lenkė kažkas pasitraukiau į kelkraštį daugiau ir dar kažkoks žvėriukas išbėgo aš dar pasukau į kelkraštį žolė šlapia asfal…
eik tu sau
užjaučiu, tikrai nefaina. svarbu kad niekas nenukentėjo
Berniukųmama parašė:
Važiavau gal 60km greičiu ir per ištisinę lenkė kažkas pasitraukiau į kelkraštį daugiau ir dar kažkoks žvėriukas išbėgo aš dar pasukau į kelkraštį žolė šlapia asfal…
Ojei:((( bet jums viskas gerai? Įsivaizduoju kiek išsigandai.
-burbė- parašė:
eik tu sauužjaučiu, tikrai nefaina. svarbu kad niekas nenukentėjo
![]()
Tai jau taip. Gerai kad berniukai daržely. ?
My Life parašė:
Ojei:((( bet jums viskas gerai? Įsivaizduoju kiek išsigandai.
Išgastis tai baisus. Nelinkiu niekam tokios patirties. Lyg ir nieko rimto. Šiek tiek galva svaigsta ir skauda. Tai ryt dar namie pabūsiu o trečiadienį bandysiu į darbą jau
Berniukųmama parašė:
Išgastis tai baisus. Nelinkiu niekam tokios patirties. Lyg ir nieko rimto. Šiek tiek galva svaigsta ir skauda. Tai ryt dar namie pabūsiu o trečiadienį bandysiu į da…
o tai tas kur lenkė bent sustojo?
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai