joko parašė:
o tai kitom tauragej dave ar kitur gimdet, ne tauragej?
taurageje
joko parašė:
o tai kitom tauragej dave ar kitur gimdet, ne tauragej?
taurageje
Omega parašė:
Su tom dovanelem reikia buti Mandraim jei neduos reikalaukti nes jum priklauso... bet tik va nezinosi kiek i jas ieina nes vienos gauna vos panesti imanoma o kitos pustuscias... idomu kodel jos nebuna uzklijuotos.. gal cia sesute prideda kas papuola
va taip ir yra, matom as pagimdziau penktad ryte o mane paleido jau sest, tai turbut jos galvoja aj jauna nieko nereikalaus ar panasei dar taip greit paleido
ta diena net neatejo y galva kad nk negavau ne tas galvoje buvo
tik kai gryzau namo drauges klause ka gavau, buciau tikrai pasakius jai buciau prisiminusi dar ligonineje, kam palikti seselems jai priklauso
as klp gimdziau, gavau visokiu megineliu, pazystamom kurios gimde pora sav.anksciau ir buteliuka dave,ir korteles, o as galim sakyti nieko gero
o del sauskelniu Jovita tai klp yra geros, kokybiskos tikrai, is norvegijos parvestos, su gulbes zenklu
, o veliau gal net su daugkartinem sugalvosi
as dabar
wweditela parašė:
as klp gimdziau, gavau visokiu megineliu, pazystamom kurios gimde pora sav.anksciau ir buteliuka dave,ir korteles, o as galim sakyti nieko gero![]()
o del sauskelniu Jovita tai klp yra geros, kokybiskos tikrai, is norvegijos parvestos, su gulbes zenklu
, o veliau gal net su daugkartinem sugalvosi
pappersu uzsisakiau norvegisku, nes patys pirmieji musu bandyti ir buvo tokie tetukas buvo pripirkes
tai dabar is rietavo uzsisakem 82 berods pampersai 45lt, pigiau tikrai negu parduotuveje ir tie tikrieji Pampers firma
danielefaustas parašė:
merginos,o gal trg neduoda tada dovaneliu su ta nuolaida?
tikrai zinau kad duoda
nes mano pusssesere gimde gavo
na bet tiek to kaip buvo taip
as ir noreciau visas su seimomis pasveikinti su meiles dienele
saunei praleiskite dienelr
odomu ka mes su mazyliu veiksim be tetuko
jauna mamyte... parašė:
tikrai zinau kad duodanes mano pusssesere gimde gavo
na bet tiek to kaip buvo taip
as ir noreciau visas su seimomis pasveikinti su meiles dienele
saunei praleiskite dienelr
![]()