Caroli parašė:
Nu gin liepe po men. pasirodyti, ziuresim kaip cia kas.. Tiek kad baisu i lova lyst.. Nekraujuoju ir neteplioju kaip daugelis.. Isvis nieko nejauciu. Kai idejo pada…
dziukites vadinasi idealiai tinka jums ir tiek
Caroli parašė:
Nu gin liepe po men. pasirodyti, ziuresim kaip cia kas.. Tiek kad baisu i lova lyst.. Nekraujuoju ir neteplioju kaip daugelis.. Isvis nieko nejauciu. Kai idejo pada…
dziukites vadinasi idealiai tinka jums ir tiek
Caroli parašė:
Kaip jums su tais siulais?![]()
Man nesijaučia bet gynekologė patikrino 26 dieną ir sako yra siūlai. Net sakė kad labai ilgi ir jog keista kad nejaučiu bwt sako apsisuka jie kažkur
Auksesofia parašė:
Man nesijaučia bet gynekologė patikrino 26 sdieną ir sako yra siūlai. Net sakė kad labai ilgi ir jog keista kad nejaučiu bwt sako apsisuka jie kažkur
Pritariu!
kristelaura parašė:
O as va jau 3menesiai isimta ir nepastoju kolkas dar niekaip![]()
![]()
![]()
man išimta 8 mėn
ir kol kas nieko...
Ginė tyrimus šiokius tokius padarė, echo folikulo augimo ir sakė, kad viskas puikiai...
tikiuosi, kad taip ir yra, nes su pirma pastojau iš vienintelio neatsargaus karto
Smagutė parašė:
man išimta 8 mėn![]()
ir kol kas nieko...![]()
Anksciau spirales neturejau bet pastojau po 8 men, ne visada taip parasta, dazniausiai planuojantiems reikia pavargt
Smagutė parašė:
man išimta 8 mėn![]()
ir kol kas nieko...![]()
o jezau kaip ilgai nejaugi ir man tiek teks laukti
na bet sakau nuleidziau rankas nebeskaiciuosiu nieko bus kaip bus lemta gal uzkibsiu iki 30
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai