mazastebuklelis parašė:
As nei idedant nei isimant slirales nk nejausdavau.Tai kaip gimdysit,jei tokio mazmozio bijot???
Jau gimdziau as jei ka
idedant man irgi neskaudejo, tiesiog iskilo klausimas ar skauda isimant ir tiek
mazastebuklelis parašė:
As nei idedant nei isimant slirales nk nejausdavau.Tai kaip gimdysit,jei tokio mazmozio bijot???
Jau gimdziau as jei ka
idedant man irgi neskaudejo, tiesiog iskilo klausimas ar skauda isimant ir tiek
Sveikos esu isidejusi Mirena jau 7men. Nustojau sirgti,budavo tik lengvas tepliojimas (~4,5dienas). O si men susirgau kaip budavo anksciau, truko 6 dienas. Bet cia dar neviskas!!!!! Po to susirgimo pasidare tikrai nesmagei man. Pastovei maudzia pilvo apacia ir ji kazkur dingo.
Tai as su tokiu klausimu.Ar kaip ideda ta spirale ja pritvirtina (prisiuna) ar ne??? Pas daktare gavau talona tik Kovo 31d.
rasytesaldyte parašė:
Sveikos esu isidejusi Mirena jau 7men. Nustojau sirgti,budavo tik lengvas tepliojimas (~4,5dienas). O si men susirgau kaip budavo anksciau, truko 6 dienas. Bet cia …
Ne niekas nepritvirtina ? ,buna kad iškrenta.
Gintarelisss parašė:
Jau gimdziau as jei kaidedant man irgi neskaudejo, tiesiog iskilo klausimas ar skauda isimant ir tiek
![]()
Man asmeniškai įdedant lb skaidėjo. O išimant net nepajutau. Tikrai neskaudės,nusiraminkit ?
rasytesaldyte parašė:
tai likau be spirales
![]()
O kaip patikrinate ar ji yra ne? As mirena jau.metai kaip turiu. Bet va jau antras ciklas kaip mm gausios. Buvau pas gyd.sakw mirena vietoj.bet jau nervint pradeda.
lauretaa parašė:
O kaip patikrinate ar ji yra ne? As mirena jau.metai kaip turiu. Bet va jau antras ciklas kaip mm gausios. Buvau pas gyd.sakw mirena vietoj.bet jau nervint pradeda.
teko girdet kad po keliu metu moterims atmeta organizmas spirale. teko girdet ir kad del cistu taip buna. o gal tiesiog pakraujavot ir praeis
juk neturi 100% pilnumoj dingt menesines.
rasytesaldyte parašė:
tai likau be spirales
![]()
pasitikrint galejai tik siulus pati. o siulai pvz man uzsislepe yra. jie suminksteja po laiko ir kartais uzsisuka uz gimdos kaklelio. tad galima tiesiog ju nejusti, bet tai dar nereiskia jog jos nera.
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai