jele25kr parašė:
Nu žinai aš irgi labai supanikočiau![]()
Testuko nekartojai?
palaukt savaite laiko beliko iki kito ultragarso. jei yra nestumas tai matys. o iki to nebenoriu visai to streso kolkas... nes panika ziauri buvo.
jele25kr parašė:
Nu žinai aš irgi labai supanikočiau![]()
Testuko nekartojai?
palaukt savaite laiko beliko iki kito ultragarso. jei yra nestumas tai matys. o iki to nebenoriu visai to streso kolkas... nes panika ziauri buvo.
nezinaunesuprantu parašė:
nebekartojau, kaip ir neigiami buvo, bijau vel i panika pult
Juk raset kad teigiami buvo testai,ar as jau cia nieko jau nesuprantu
Bet abejone lieka... Nervu vistiek bus... Geriau dar testa ir jei rodo teigiama ve pas gydytoja ir arba traukt spirale lauk arba vistiek kazka daryt... Nuo to kad nezinosit geriau nebus :/
Alia parašė:
Juk raset kad teigiami buvo testai,ar as jau cia nieko jau nesuprantu
Bianka parašė:
Bet abejone lieka... Nervu vistiek bus... Geriau dar testa ir jei rodo teigiama ve pas gydytoja ir arba traukt spirale lauk arba vistiek kazka daryt... Nuo to kad n…
Pirmi testai rode teigiama, paskui prasidejo tepliojimas, nuvaziavau pas daktare liepe vaziuot pas gynekologe. ten laika gavau 13d. prasidejo skausmai 31d. vaziavau i priemamaji, dare vaginalini ultragarsa, kraujo tyrima ir slapimo nestumo tirima. Slapimo tyrimas nerode nestumo, ultragarsas nerode nestumo, kiausides gerai atrode, vandenu sake nesikaupia niekur. kraujas neparode uzdegimo. 13d varau vel pas ginekologe, skausmai tesiasi, bet ramiau jau. tepliojau 9 dienas nezymiai ir tamsiai. sake po gynekologo jei neras nieko sius pas chirurga, pasake jog nieko pavojingo nemato. bet dorai ir nesupratau ko pas chirurga. kolkas laukiu gynekologes siuntimo. sake spyrale stovi vietoj. kadangi padare nestumo testa ir jis buvo neigiamas, manau laikas nusiraminti. panika siokia tokia visdar yra. reikia aiskintis kas cia nutiko. tirtis tuoliau ir butinai rasti atsakyma. apgalvojau daug ka, ir paranojiskai galima ieskoti bedu visur. spyrale kaip kalta itariau del to jo 3 testai ryskejo, ir tai rodo nestuma pirmoje vietoje. man testai niekada neryskeja be reikalo. panika prasidejo nes nereikia man dar vaiku. bet po testu nusprendziau jog buciau gimdzius, tada reikia butinai issiimt spyrale kuo anksciau, paskui prasidejo tepliojimai, tada skausmai, pasimeciau visai. daktarai irgi jokiu atsakymu neduoda. pasake tik tiek jog teigiami testai retai apgauna, o neigiami dazniau apgauna. visai likau pasimetus. ieskojau visur informacijos. atsakymu milijonas, o as ir nedaktare jog suprasciau ir priskirciau sau ligas. nusprendziau tiesiog ramiai laukti. nes stresas manau gali itakoti ir skausmus, visgi psichologiskai daug kas pasireiskia. turiu spyrale jau 1.5 metu ir tikrai buvau labai patenkinta. dabar esu pasimetus ir ketinu svarstyti kitas kontraceptines priemones, gal organizmui tiesiog nebetinka, juk buna visko. suprantu jog painiai viskas atrodo ir neitiketinai, bet siuo momentu ir as nieko nesuprantu.
Pirmi testai rode teigiama, paskui prasidejo tepliojimas, nuvaziavau pas daktare liepe vaziuot pas gynekologe. ten laika gavau 13d. prasidejo skausmai 31d. vaziavau…
Gal buvo pastojimas bet del spirales ne vietoj ar tiesiog neissilaike ir ivyko persileidimas. Del to ir skausmai ir t.t.
Bianka parašė:
Gal buvo pastojimas bet del spirales ne vietoj ar tiesiog neissilaike ir ivyko persileidimas. Del to ir skausmai ir t.t.
manau jog taip ir buvo, tik vistiek jau baisu biski buvo
ataka parašė:
O kodėl jus aplamai nestumo testa daretes? priminkit?
as nestumo testus darausi karts nuo karto tam kad nusiraminti. neturiu menesiniu. o daktare patare pasitikrinti del sventos ramybes. si menesi prasidejo "nestumo" simptomai. su dukra irgi anksti prasidejo. galvojau reikia pasidaryti testuka ir nusiraminti. pamacius rysku "vaiduokli" pagalvojau jog brokas. tai pasidariau kita. jis buvo dar biski riskesnis. tada pasidariau ir 3. kuris vel buvo ryskesnis. pradejau teplioti tapacia diena nuvaziavau pas akusere (pas mus jos priziuri tokius dalykus ir spyrale ji man idejo). padare nestumo testa. jis neigiamas. bet liepe vaziuoti pas gyne nes gali buti jog testas tiesiog neparode. o toliau viska jau pasakojau.
Norejau paklausti nes jau visai pasimetus esu. Po spirales idejimo praejo jau 2 geros savaites. Pries idejima turejau mm normalaus ilgumo (3d) o dabar kraujuoju jau 12d be perstojo. Ir jau galo nematyti. Atrodo jau jau sustojo tik keli lasiukai pakete. O po keliu valandu vel pilnutelis paketas. Ar kam taip buvo ar geriau pasirodyti ginekologui?
15 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai