donata25 parašė:
dekui visom uz sveikinimusoj gimdymas tai gerai net pati stebiuosi tetruko 4val 30min saremiu beveik nejutau priesingai nei su anais vaikuceis
savijaut…
Sveikinu susilaukusi mergytės
Mano gimdymas irgi truko 4h ir 30min
donata25 parašė:
dekui visom uz sveikinimusoj gimdymas tai gerai net pati stebiuosi tetruko 4val 30min saremiu beveik nejutau priesingai nei su anais vaikuceis
savijaut…
Sveikinu susilaukusi mergytės
Mano gimdymas irgi truko 4h ir 30min
EERM parašė:
sveikos, esamos ir busimos mamytes, jungiuosi ir as prie jusu burio. sveikinimai visoms, kas jau turite savo stebuklelius...![]()
Sveika prisijungus
kuo daugiau tuo smagiau
Ir tave sveikinu sulaukus mazo angeliuko
donata25 parašė:
savijaut…
Nu smagu girdeti
O maniskei inkstu infekcija.slapimo pusles uzdegimas buvo.ji nesiskunde kad skauda o as ir nesupratau.kai jau temp atsirado didele jau inksta buvo pasieke
EERM parašė:
sveikos, esamos ir busimos mamytes, jungiuosi ir as prie jusu burio. sveikinimai visoms, kas jau turite savo stebuklelius...![]()
Sveika
kristina12 parašė:
Sveika prisijunguskuo daugiau tuo smagiau
Ir tave sveikinu sulaukus mazo angeliuko
![]()
aciukas...
M.I.L.K. parašė:
Sveika![]()
sveikateles tavo mazajai,tai jus ligoninej,mano mazoji ir apsirgusi vakar veme pora kartu siandien neveme bet ir nevalgo nieko tik geria ir as dar hidrali girdau bet neramina tai kad pries tustinimasi labai verkia o kai padaro nurimsta ir ismatos baltos beveik ,ryt pas gydytoja keliausim jai tik i ligonine neteks gultis
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai