gerda24 parašė:
oho tai greit o kada liepe jau is lovos lipt?
sekančią dieną, tai tada ir buvo "smagu" ir "saldu", čia man bent skaudžiausias laikotarpis po cp (pirmos 2-3 dienos), kol prasivaikštai ir prasitampai
Josvainių g. 2, Kaunasgerda24 parašė:
oho tai greit o kada liepe jau is lovos lipt?
sekančią dieną, tai tada ir buvo "smagu" ir "saldu", čia man bent skaudžiausias laikotarpis po cp (pirmos 2-3 dienos), kol prasivaikštai ir prasitampai
Teddy parašė:
sekančią dieną, tai tada ir buvo "smagu" ir "saldu", čia man bent skaudžiausias laikotarpis po cp (pirmos 2-3 dienos), kol prasivaikštai ir prasitampai![]()
nu as sito ir labiausiai znok bijau
Teddy parašė:
veš į paprastą palatą, kurioje bent manęs jau laukė vyras su leliuku![]()
noriu paklaust, ar tau C P buvo planinis???
as jau du juos atlaikiau, bet vis ekspromtu :))
kokia ten tvarka? butina gultis is vakaro??????????????????????????????????????????
pumpotaukslelis parašė:
…
man darys planini cp tai man reiks atvaziuot is ryto ir ta paty ryta darys nereik gult is vakaro tik is vakaro liepe pavalgyt pusrycius pietum sriubos ir viskas daugiau nieko nevalgyt tik visa d gert skyscius kad per diena minimu pusantro litros isgert
ysiterpsiu y jusu pokalby as pries truputy daugiau kaip keturis men turejau cp man trecias buvo irgi vaziavau is ryto kaip buvome sutare istikruju taip net geriau jau lauke tik popieriukus visus sutvarkem ir jau po pusvalandzio gulejau ant stalo
nebuvo laiko net issigasti, o kad pries diena nevalgyti reikia tai faktas nors bent man tai ir taip nesivalge ta diena vis galvojau apie rytdiena kaip ten viskas bus, nes man Nemunas ne tik dukra iseme bet ir augly ( mijomos mazga ) ir greit ant koju atsistojau kur geri specelistai tai gerai ir greit gyji
tad merginos stiprybes ir nesigasdinkit viskas bus gerai
pumpotaukslelis parašė:
…
man buvo planinis, 8h ryto nevalgiusi ir negėrusi atvaziavau į priėmimą, teko luktelti kol dar vieną mamytę suformino, tada kol man viską surašė, pamatavo tonus ir 10h buvo JAU
Teddy parašė:
man buvo planinis, 8h ryto nevalgiusi ir negėrusi atvaziavau į priėmimą, teko luktelti kol dar vieną mamytę suformino, tada kol man viską surašė, pamatavo tonus ir …
o reikia is anksto eiti ir tartis kazkokiu budu, kad nori cia but operuota???
Man klinikose sake, kad suejus pilnom 39 savaitem guldo ir pjauna.
pumpotaukslelis parašė:
o reikia is anksto eiti ir tartis kazkokiu budu, kad nori cia but operuota???
Man klinikose sake, kad suejus pilnom 39 savaitem guldo ir pjauna.…
nzn, as buvau klinikose su siuntimu konsultacijoje 36 sav. ir man pareiske, kad nedarys man planinio CP, tipo kai prasides veikla atvaziuokite, pabandysim naturaliai ir jei ka tik tada operuosime
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai