Elina parašė:
Sveikos mamytes,ka veikiat?
Labas Elina
as savo dukra irgi pavadinau Elina-vyras cia nutare.Labai grazus ir retas vardas,nors man dar sunku priprasti.Mano pirmoji mergina gimusi 2003-08-30
Elina parašė:
Sveikos mamytes,ka veikiat?
Labas Elina
as savo dukra irgi pavadinau Elina-vyras cia nutare.Labai grazus ir retas vardas,nors man dar sunku priprasti.Mano pirmoji mergina gimusi 2003-08-30
Laura112 parašė:
Labas Elinaas savo dukra irgi pavadinau Elina-vyras cia nutare.Labai grazus ir retas vardas,nors man dar sunku priprasti.Mano pirmoji mergina gimusi 2003-08-30
Man ir grazus vardas
siaip mano vardas Lina o dukros Ema,bet cia forume daug Linu,tai ir sugalvojau Elina. Ieskojau vardynose reiksmes,bet neradau
O kaip Austejai su apetitu ar nesiskundziat??? As turiu tokia problema,kad maniske nieko nevalgo,sakau,gal cia toks amzius???
buzhikas parašė:
matau Vitalija1 taip pat is Klaipedos![]()
i kokia m-kla eina tavo mergina?
taip taip is Klaipedos,o dukryte eina i Vyturio mokykla.Gal ir jusu mergina i tapacia eina?
Elina parašė:
Man ir grazus vardas![]()
![]()
![]()
siaip mano vardas Lina o dukros Ema,bet cia forume daug Linu,tai ir sugalvojau Elina. Ieskojau vardynose reiksmes,bet neradau
O kaip Austejai su apetitu ar nesiskundziat??? As turiu tokia problema,kad maniske nieko nevalgo,sakau,gal cia toks amzius???
maniske tai apetitu nesiskunde nuo pat gimimo.iki vieneriu metu buvo laba stora, o dabar ugis 140cm, svoris 33kg.normali.o valgo tai panasiai kaip mano vyras.pusryciams 3sardeles arba kokius 3sumustinius su desra,pietums ir kokius du kepsnius suraito
Laura112 parašė:
maniske tai apetitu nesiskunde nuo pat gimimo.iki vieneriu metu buvo laba stora, o dabar ugis 140cm, svoris 33kg.normali.o valgo tai panasiai kaip mano vyras.pusryciams 3sardeles arba kokius 3sumustinius su desra,pietums ir kokius du kepsnius suraito![]()
Nu as pavydziu tau,mano tik 128 ir sveria tik kokius 25.
Elina parašė:
Na ta atseit mirusi mamyte,staigiai atgyvejo ir pareiske,kad ne ji cia rase,suzaide svetimu jausmais o cia visi taip pergyveno del josJai netingi pasiskaityk pavasario mamyciu forume.
buvau ilindusi pasnipinet, tai ji atsigavo po to, kai forumietes uzsimane ateit y jos laidotuves
, o i koma ji atsigule, kai forumietes surinko jai finansine parama ir uzsimane ja aplankyti ligonineje
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai