suniuz parašė:
saunu prasom pas mus
tikra padejeja,mamai padeda
suniuz parašė:
saunu prasom pas mus
tikra padejeja,mamai padeda
suniuz parašė:
o kartais atrodo kad nesu ju dukra. jei ne brolis gryzes is anglijos atostogu pakalbejo su tevais tai iki siol nebendrautume,nes tylejom apie 1.5 metu
as su tevu nekalbejau ir jo nemaciau 8m ir jis ne karto manes nepasigedo
, nuvaziavau pas ji pati po 8m., kad pakviesciau y vestuves, bet likau tik durnes vietoje. buvau pasmerkta, kad pastojau ir pagimdziau 18m. bet as nei cento nei duonos neprasiau, o mokslus pabaigiau ir turiu specialybe, istekejau net baznycioje, bet vistiek tevui esu o, jam tik sese idealas, o ji nei vidurines nebaigus, tik per darbo birza igijusi specialybe. istekejusi ir augina 8m. dukryte, kuria tevas pripazysta uz anuke
lina-linutia parašė:
as su tevu nekalbejau ir jo nemaciau 8m ir jis ne karto manes nepasigedo, nuvaziavau pas ji pati po 8m., kad pakviesciau y vestuves, bet likau tik durnes vietoje. buvau pasmerkta, kad pastojau ir pagimdziau 18m. bet as nei cento nei duonos neprasiau, o mokslus pabaigiau ir turiu specialybe, istekejau net baznycioje, bet vistiek tevui esu o, jam tik sese idealas, o ji nei vidurines nebaigus, tik per darbo birza igijusi specialybe. istekejusi ir augina 8m. dukryte, kuria tevas pripazysta uz anuke
saunuole
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai