nieko mamytes laikykites kuriu mazyliai serga,swarbiausia laikykites pacios nes kuo jus bussit stipresnes tai ir mazylis jausis ramesnis.
na as galiu pasiksusti tik tuo kad turbut mano mazajai ir dantys pirmieji neduoda ramybes,nes db tai net wienos palikt kambary negaliu,nes tik pamato kad iseiniu ir wsio iksterijos didziausios,net tetis negelbeja,maze werkia kaip baisiausiai nuskrausta ysiwerkia ir girdziu tik mam mam mam,matyt reikia jai wisisko mano artumo kad jai bent tiek ramiau butu ir maziau skauda dantenas,dantenos tai jau smarkiai ikstinusios,bet dar nesimato kad kas baltuotu,aisku dar mazajai stresas buwo turbut kad mama ja paliko kai traumpunkta waziawau del rankos ir liko gera pusdieny su mociute,tai matyt tas mano isejimas is kambario jai baime kad neiseiciau ilgesniam laikui,tai db tenka net y toleta temtis,o kaip sunku su wiena gipsuota ranka ir dar maze nuo manes nepaleidziancios ne per metra. jei ja palieku zaisti ropoti ant zemes ir as kartu su ja ant zemes sedziu tai wiskas gerai,tai tada kuo ramiausiai zaidzia,ropoja kur reikia,stojinejasi wisur kur tik nori,ir eit bando stowedama wisur,bet jau jei tik bandau iseiti toliau ir wsio dukreles rekimas neswietiskas,atrodo kaip kas ja skriaudzia baisiausiai,asraos kaip krokodilo byra ir kol pas sawe nepasiimu nenurimsta,tai ir galwoju kas bus kai pirmad iswaziuosiu operuotis ranka,mazei reikia mano artumo,o manes nebus... baisu net pagalwot,nors man jau paciai stoga rauna nuo nuolatinio skausmo rankoje,ir tii norisi kad tas kosmaras greiciau baigtusi,turet sweikas abi rankas ir wel ramia sawo mazyle,nes tokia bejege jauciuosi kai net pamperso neina pakeist,o kai wyro salia ner kankinuosi kol pakeiciu 15min,kad tik nesusizalociau,oj kox wargelis,niekam nelinkeciau
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus