DeimanteNerijus parašė:
Sveikos mamytes, vasario 8 diena, 2 valanda nakties gime 2650g mano dukryte![]()
sveikinimai
DeimanteNerijus parašė:
Sveikos mamytes, vasario 8 diena, 2 valanda nakties gime 2650g mano dukryte![]()
sveikinimai
Ritulele parašė:
na ir mantas pats... o paskutiniu metu is viso jokiu skausmu nejauciu...
eisiu jau ilsetis as. saldziu sapnu ;)
labanaktis
ramaus miegelio
labas vakariukas, kaip panelytes gyvena?
as tik db grizau, pries pusvalandi... nupirkau vezimuka, visai geras jis, tik padanga buvo tuscia pusiau, pripute, bet keisiu viduj kamera ir bus ciki
ta ir prisiknisau graziai taip, pradejau leistis tai tas tai anas tipo
o tie faini zmogeliukai, jauni, tai nuo 100 nusilaidau iki 60 svaru
kur vezimas kainuoja visas rinkinys 600 - 700 svaru buzzy ... o paskui geda pasidare net dar ma padovanojo lopseli lingiojama
o as paemiau, ka as zinau kam, nes jau ir tai 3 turejau, db 4 turiu jau
gaila,kad tiek kambariu nera tai visur po viena sudeliociau
tai va kaip pas mane, pavargau jau snd
Ruta27 parašė:
labas vakariukas, kaip panelytes gyvena?
as tik db grizau, pries pusvalandi... nupirkau vezimuka, visai geras jis, tik padanga buvo tuscia pusiau, pripute, bet keisiu viduj kamera ir bus ciki![]()
ta ir prisiknisau graziai taip, pradejau leistis tai tas tai anas tipoo tie faini zmogeliukai, jauni, tai nuo 100 nusilaidau iki 60 svaru
kur vezimas kainuoja visas rinkinys 600 - 700 svaru buzzy ... o paskui geda pasidare net dar ma padovanojo lopseli lingiojama
o as paemiau, ka as zinau kam, nes jau ir tai 3 turejau, db 4 turiu jau
![]()
![]()
![]()
![]()
gaila,kad tiek kambariu nera tai visur po viena sudeliociau
![]()
![]()
![]()
tai va kaip pas mane, pavargau jau snd![]()
nu nuskilo tau
tai apsirupinai kaip reikalas,gal kokiu dvinuku laukies
visos parpiat sau laimingos
o as sedziu cia blyn, biski su tokiu latviuku pasirasem, kviecia pajuriu pavaikstinet kai atsigausiu, bet sakau kol as prisiversiu paskui , nes man rupes tik vaikutis, kol apsiprasiu, tai sakau pamirsi iki tada nieko nebenoresi nei laukt nei bevaiksciot
idomu kaip Rasa jau pagimde turbut tikrai jau
turi rankose savo maziuka , laukiam jos su maziuku
jaunoji jauciu jodineja db
vikusia valentinui ruosias
o kitos knarkia
ai neturiu ka veikt, nesimiega, sedziu ir mastau ... o dar pilvuka po biski pamaudzia
vat ant tu zodzu net nusiciaudejau
Ruta27 parašė:
labas rytas![]()
ziuriu as paskutine nuejau miegot ir pirma keliuos![]()
isvis likau viena siam frm su savim![]()
as ziuriu isvis nebepamiegu kazko![]()
kaip reiks da uzmigt, nesazininga taip![]()
labuka
rutele a diena su naktim sumaisei
ka darai cia taip anksti? as va vaziuosiu su suneliu pas okulista i karoso gatve, reik issitirti viska pries mokykla, paskui sese bus tai tu rupesciu netruks
nu va kaip tau pasiseke su vezimuku
super
ir pinigeliu susitaupei, va dar ir lopsiuka gavai
blyn kaip as noreciau lopsiu,, atsiusk man
o ziurek jei vyriskus kokius dalykus reiks tau atlikt, nu kad ir padanga pasikeisti, tai tecio prasyk, zinok vis vyriska ranka yra gerai
kaip bijau, kad sunui akinuku neisrasytu
bus kaip as
as tai zliba nuo vaikystes, bet tik kokie 5 metai tenesioju akinius, man tai kas as prisitaikau, i mada ziuriu, tai ir tinka
o ka berniukui? blem i mokykla tuoj eis o su akinukais
laikysiu kumscius,kad tik nereiketu akiniiu,,,,,
Labas rytas!!!
o as vakar sunkiai uzmigau, mano diedas tik 2 val.nakties grizo... edames nuo pat ryto! o va mergaites saunuoles, leliukus gimdo ir nekvarsina sau galvu!
vaziuosiu biski apsipirkti, viena jau truputuka bijau, bet ka padarysi. isigijau nauja sekcija, tai paziurejau, kad tauriu graziu ir stikliniu neturiu. tai va sau darbelio prisigalvojau!!!
tad linkiu visoms grzios ir turiningos dieneles!
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai