geltona lelija parašė:
O man paskutiniu metu vis veliau einu gult ir veliau keliuos,peleda zodziu palikau,bet seil be naktinip wc nusiskundimu kolkas nera,tai kol galiu dar miegugerai…
aciu;) ramios Jums likusios nakties;)
geltona lelija parašė:
O man paskutiniu metu vis veliau einu gult ir veliau keliuos,peleda zodziu palikau,bet seil be naktinip wc nusiskundimu kolkas nera,tai kol galiu dar miegugerai…
aciu;) ramios Jums likusios nakties;)
geltona lelija parašė:
O kaip jum sekas? Kaip pirmos dienos?![]()
Mes vis dar ligoninej, bet jau siandien tikimes, kad isleis. Laikomes puikiai, valgom, miegam ir kakojam
per telefona cia sudetinga daug pripasakoti, tai kai grysiu, prizadu prisesti ir viska surasyti
Labas rytas!
vredzina parašė:
aj beja esat sakiusios kad diasporoli iki 37 saw galima gert tik. O man daktare sake iki pabaigos gert galiu,nes kai su pirmu geriau ji gal 5 men kokius is viso. O …
Man gydytoja sake, kad gerti Diasporali iki pat pabaigos galima... Siuo metu geriu net po du pakelius per diena, o va uz poros dienu gersiu normaliai, po viena... Sake, netiesa, kad iki 37 savaites tik galima, jeigu reikia- tai reikia gerti
Pasaulis pagal Lu parašė:
Mes vis dar ligoninej, bet jau siandien tikimes, kad isleis. Laikomes puikiai, valgom, miegam ir kakojamper telefona cia sudetinga daug pripasakoti, tai kai grys…
Laukiam !!
Oj del blogo niego ir as turiu nusiskundimu. Apie 1 h uzmiegu tik o mazas kelias 7-8 . Ir dar per ta laik kol miega ne karta keliames,tai kad galiu sakyt miegu gal 4 h per nakt. o diena nesinori arba kai mazas uzmiega kol man noras ateina jis atsikelia.
As ir diasporoli iki galo gersiu del pilwuko kietejimo ir kelis kart koja trauke meslungis.
raxiukas parašė:
Labas rytas!
Labutis visoms.O dėl ko jūs geriat Diasporali?
gintare1978 parašė:
labas rytas,
Na va ,paryciais uzmigau ir tik dbr atsikeliau,nors dar miego Vaje Vaje kaip noriu…
Aš Diasporali geriu del pilvuko kietėjimo,man labiau kietėja link vakaro,bet kai guliu nieko.Čia turbūt nieko blogo?ka gyd.jums sakė dėl to?Ačiū
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai