oi prajuokinai,ir man kazkada taip buvo,tik namie
vaivuteee parašė:
na jo. kol jau isitaisui nakciai miegot dar kokiu pora sykiu i tualeta nueinuapie veliau tai nebesneku... siaubas daba prisiminiau toki bajeri....juokas kai ima:…
oi prajuokinai,ir man kazkada taip buvo,tik namie
vaivuteee parašė:
na jo. kol jau isitaisui nakciai miegot dar kokiu pora sykiu i tualeta nueinuapie veliau tai nebesneku... siaubas daba prisiminiau toki bajeri....juokas kai ima:…
oi man uosvene kazkada pasakojo labai juokinga nutikyma... senais laikais gi klizmutes statydavo kad issitustintu pries gimdyma ogi padare ta klizmute jai, jai kad paleido move i tuoleta, bet nespejo visa siena uzpuske:DDDD ir gimdyt iskart, guli ant stalo laukia kol ateis sesele pagaelbegt, ateina visa slapia burbianti sako kur buvai, ir sako ta sesele kazkokia boba sienas uztriede:DDDD kol isvaliau, uosvene ant stalo kad suzvenge nesavu balsu... siaube negaliu kaip man juokingas jos sitas bajeris:DDD
vaivuteee parašė:
mamos ar daznai einat i tuoleta? kazkaip pastebejau daznokai pradejau eiti, cia man daba sunerimt![]()
vajetau man kai uzeina tai i valanda po kelis kart speju kartais nubegt ir neduok diev bus uzimtas
na zinoma taip nepastoviai,bet siaip tai daznai vaikstau
vaivuteee parašė:
oi man uosvene kazkada pasakojo labai juokinga nutikyma... senais laikais gi klizmutes statydavo kad issitustintu pries gimdyma ogi padare ta klizmute jai, jai kad …
na jo as ir kol perskaiciau tai kelis kart balsu kvatojau
isivaizduoju moteriskei tada koks stresas buvo,gi nejuokas apsikt ligonines sienas
Sveikos
tikrai juokingos situacijos su ta klizma buna ;) mes pargryze pasisveciuot pas mano ir vyro mamas... Tai biski gal pailsesim nuo buities... Buvom visi antradieni pas gyd. Echo dare, tai auga lelius, atitinka visas proporcijas, ziurejo organus vidaus, tai aciu d. Viskas gerai... Tik va nepasirode kas... Sako gyd. Panasu i mergyte, bet ant galo nu sako cia tas neaiskus, gal slepia pimpaliuka
zodziu neparode saves, sonu miegojo ir vsio...
vaivuteee parašė:
oi man uosvene kazkada pasakojo labai juokinga nutikyma... senais laikais gi klizmutes statydavo kad issitustintu pries gimdyma ogi padare ta klizmute jai, jai kad …
vajezau jezau kiek juokiausi
vaivuteee parašė:
laba:)kur visos prapuolusios?kaip jauciates.. sian kotai pilva skaudena apacia, praeina ir vel... o sian visa diena skaityk lovoj pragulejau...
as irgi galvojiu kur cia visos prapuolusios pastarosiomis dienomis
va man irgi buna paskadena bet praeina
klausykit mamytes kiek skysciu per diena isgeret?
blizgutisss591 parašė:
as irgi galvojiu kur cia visos prapuolusios pastarosiomis dienomis![]()
va man irgi buna paskadena bet praeina![]()
…
as kiek noriu tiek geriu,net neskaiciuoju,kartais tikrai daug geriu troskina labai o kartais vos keleta puodeliu
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai