Vikuzka parašė:
As su pirmu irgi panasiai , 28kg![]()
Mano tai ūgis 175cm tai tokia driukla buvau didelė visom prasmėm... Papai kibirai 🤦♀️🤮 tragedija
Vikuzka parašė:
Mano tai ūgis 175cm tai tokia driukla buvau didelė visom prasmėm... Papai kibirai 🤦♀️🤮 tragedija
Misė parašė:
Aš 1.80 irgi priaugau apie 30kg gal ir daugiau 😂. Nu ir sunku buvo ir papai didžiuliai nieko gero po gimdymo🥴
Vikuzka parašė:
Aš su pirmu 35kg 😆😆
Vikuzka parašė:
Misė parašė:
As tikiuosi kuo mažiau priaugti... Nes su antru turėjau 30kg...buvo sunku ir negrazu
Rugiene parašė:
Aš 1.80 irgi priaugau apie 30kg gal ir daugiau 😂. Nu ir sunku buvo ir papai didžiuliai nieko gero po gimdymo🥴
Rugiene parašė:
Aš su pirmu priaugau 10kg. Bet mano ugis žemas yra 156
Turbut iš visu mažiausia busiu
Noriu tikėti... parašė:
Sveikos mamytes,kaip jums su sapnais?
As jau kelinta nakti sapnuoju,kad einu i toleta ir vis randu kraujo ant kelnaičių,…
Košmarus sapnuoju jau kelias savaites
Vikuzka parašė:
Sveikos merginos ,
Man vakar labai skaudėjo krūtine ir tokia sunki buvo,o šiandien išvis labai silpna,tai guliu lovoj nes tik atsikeliu ir žvaigždutes akyse
Tai dėl ko vakar susipykote?
Bet kaip tie hormonai siautėja eina sau,kad nenuprotėti tik mūsų vyrai kol pagimdysime
Rugiene parašė:
Mano krūtine dabar f dydžio... Nu didelio D įsidėjo 2 dydžiais su antru... Tai nežinau ko dabar laukt... Nes man papai ziauriai dideja😁😁
Haske parašė:
Košmarus sapnuoju jau kelias savaites![]()
Turbūt nuo streso sapnai atsiranda🤦♀️. Nes as irgi anądien sapnavau nesąmones. Tai bijau visko db visko🥴🙄. Šiandien nugarą maudžia, nors taip gerai buvo visą savaitę 🙄.
Misė parašė:
Mano krūtine dabar f dydžio... Nu didelio D įsidėjo 2 dydžiais su antru... Tai nežinau ko dabar laukt... Nes man papai ziauriai dideja😁😁
Aš nešiojau E dydį, jau būčiau tilpus ir dd drąsiai jei ne nestumas, bet db jau pilnai e😂. Iki nėštumo galo bus ir ff įtariu🥴🤦♀️🤦♀️. Visada svajojau apie mažą krūtinę 😂
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai