Pate parašė:
Ėjo su vienu. Vyras pirma išėjo tevystės ir tada 2mėn neperleidžiamų au vienu iš dvynių. O su antru eis kažkada dar. Tas keitimasis tai ten tokia nesamonė, mes dar …
Tai jei aš 24 eisiu ir vyras turi taip pildyti?
Pate parašė:
Ėjo su vienu. Vyras pirma išėjo tevystės ir tada 2mėn neperleidžiamų au vienu iš dvynių. O su antru eis kažkada dar. Tas keitimasis tai ten tokia nesamonė, mes dar …
Tai jei aš 24 eisiu ir vyras turi taip pildyti?
Ujjejj parašė:
Ačiū❤️ tiesiog tas kalbėjimas iš šalies kartais varo iš proto. Mat visi turi su kuo palygint, su mėnesiu vyresne pusesere😂😂😂 atrodo kad niekas nesupranta kad ir gim…
O aš niekad prieš nieką nesiteisinu- atvirkščiai tik džiaugiuosi. Man mažesni ir smulkesni vaikai dar gražesni nei sunkesni
ophelia parašė:
Gal yra gimdžiusių natūraliai, kai A dvynys galva žemyn, o B sėdi? Kaip sekėsi?
Labas, as dar negimdzius, bet man daktare pasakojo, kad jei A dvynys geroj pozicijoj ir gimsta naturaliai, tai B dvynys jau nesvarbu kokioj pozicijoj, jam takas padarytas, tai gali ir sedintis gimti 🤷🏻♀️
Marii parašė:
Labas, as dar negimdzius, bet man daktare pasakojo, kad jei A dvynys geroj pozicijoj ir gimsta naturaliai, tai B dvynys jau nesvarbu kokioj pozicijoj, jam takas pad…
Vat aš nerimauju, nes pas mane B dvynys didesnis už A. Prieš savaitę išmatavo 16 proc. skirtumą, prieš tris savaites – 20 proc. Be to, B dvyniui apsisukus virkštelė aplink kaklą
ophelia parašė:
Vat aš nerimauju, nes pas mane B dvynys didesnis už A. Prieš savaitę išmatavo 16 proc. skirtumą, prieš tris savaites – 20 proc. Be to, B dvyniui apsisukus virkštelė…
Tiesa sakant, pas mane dvynys B yra arciau gimdos kaklelio ir jis irgi mazesnis uz dvyni A, tai idomu, kaip bus..skirtumo svoriu anksciau nebuvo, bet dbr isryskejo 12 proc skirtumas per pastarasiais dvi savaites. Dbr keliausiu rugsejo 6 d. patikrai ir tada spresis tolimesne eiga, bus 33+2 savaites.
O ka jusu dakatre sako del gimdymo budo?
Marii parašė:
Tiesa sakant, pas mane dvynys B yra arciau gimdos kaklelio ir jis irgi mazesnis uz dvyni A, tai idomu, kaip bus..skirtumo svoriu anksciau nebuvo, bet dbr isryskejo …
Pirma kalbėjo apie CPO (kai išmatavo 20 proc. skirtumą), dabar jau sako, kad reiks natūraliai. Skatins, kai bus 37 sav.
Ką Jums sako dėl gimdymo?
ophelia parašė:
Pirma kalbėjo apie CPO (kai išmatavo 20 proc. skirtumą), dabar jau sako, kad reiks natūraliai. Skatins, kai bus 37 sav.
Apie buda per daug nekalba, bet jauciasi, kad labiau naturaliai tikisi. O as pati vos ne prie CPO linkstu, atrodo, butu ramiau du dvyniais..
Bet irgi max 37 savaites ir kad guldys, jei nebus savaime iki tol, skatinimui.
ophelia parašė:
Gal yra gimdžiusių natūraliai, kai A dvynys galva žemyn, o B sėdi? Kaip sekėsi?
Man taip buvo. Gydytojai nusprendė,kad bus natūralus gimdymas. Sprendimą pagrindė,kad ne pirmas gimdymas,o ir vaikų svoris buvo iki 3 kg. Bandė dar B verst, bet gimė kojomis į priekį. Tik jau antras man buvo labai skausmingas. Aš jau rėkiau,kad neišgimdysiu. 🫣
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai