Rillkl parašė:
Tai jei aš 24 eisiu ir vyras turi taip pildyti?
Taip
Rillkl parašė:
Tai jei aš 24 eisiu ir vyras turi taip pildyti?
Taip
Jolicka003 parašė:
Sveikos būsimos ir esamos mamos, ar jau isigijot pientrauki? Koki planuojat įsigyti?
Aš įsigijau dvigubą Momcozy S12 pro
Aš nusipirkau Spectra Dual S.
Su pirmagime naudojau kažkokį paprastesnį iš babycity, tai dabar svarsčiau, kad reikia geresnio ir žinoma dvigubo.
Aišku kaina nemaža, tikiuosi vertas jos ir nenutiks taip, kad bus visai nenaudojamas.
Kažkaip bijau, kad gali būt nepakeliamas tas traukimas, kai reikia išmaitint net 2 beibius, nes pirmą kartą irgi nebuvo taip, kad ten bėgtų pieno upės pas mane. 😀
Jasmina parašė:
Gal kuri nors zinote ar reikia tureti savo pientrauki ir buteliukus kai vaikai gimsta anksciau ir laikomi inkubatoriuje. Jeigu reikia savo ar buna kur viska tinkama…
Vilniuje santariškėse intensyvios terapijos skyriuje buteliukus turi, teiravausi pientraukio seselė sakė neturi, vėliau koridoriui mačiau kad yra, bet matyt visom neužtenka, tad rekomenduoju isigyti arba bent išsirinkti iš anksto. Pientraukį turėjau medela solo, labai patiko kad mažas ir buvo patogu nešiotis, taip pat vienas dvynys gerai žindo, tad nebu o poreikio vienu metu iš abiejų krūtų nusitraukinėti.. O perkėlus į palatą buteliuką reikia turėti savo, virtuvėlej yra arbatinis ir sterilizatorius.
Sveiki. Noriu paklausti gal zinote kokios apytiksliai kainos "tarimosi" su gydytoju, kad atliktu CPO. Veiksmas Vilniuje, Santaros,
Kiek planine CPO kainuoja pas pasirinkta gydytoja, ar galimas gydytojo iskvietimas, jei anksciau vaikuciai noretu gimti. Labai lauksiu ziniu
Ar patirciu tu, kas pagal susitarima gimde, ar nesigailite?
Pasaaaka parašė:
Sveiki. Noriu paklausti gal zinote kokios apytiksliai kainos "tarimosi" su gydytoju, kad atliktu CPO. Veiksmas Vilniuje, Santaros,
Jums "tartis" nereikia. Jeigu nėra indikacijų, bet vis tiek norite cp, tai tiesiog už jį susimokėsite pagal SAM nustatytus įkainius
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai