Ruduokle parašė:
tevu-darzelis.lt/rk48767@131019fa5ed
Stai ir mano grafikelis :)…
Smagu matyt pakilima
Ruduokle parašė:
tevu-darzelis.lt/rk48767@131019fa5ed
Stai ir mano grafikelis :)…
Smagu matyt pakilima
Kristut parašė:
Sunku pasakytiSiandien mmm diena ar jau veluoja cia?
turejo prasideti 9 diena tai veluoja 3dienas, bet jau nk nesitikiu vakar po piet dariau testuka neigiamas, manau jei butu kas tai turejo jau parodyti
@Fėja@ parašė:
Kristut, labai grazus grafikelis!![]()
Sveikinimai!!!!
zyziuke parašė:
turejo prasideti 9 diena tai veluoja 3dienas, bet jau nk nesitikiu vakar po piet dariau testuka neigiamas, manau jei butu kas tai turejo jau parodyti![]()
Idomiai
Kristut parašė:
Idomiai![]()
tai va man ir kazkaip temp nors ir pakritus ganetinai auksta, mmm veluoja, apie pojucius sunku kalbet nes man pries mmm visalaika jie buna kaip nestumo (pykinimas, pilvo maudimas, krutines pabrinkimas, isskyros ir t.t.) jei galima taip issireiksti... o va testukai neigiami, ziuresim kaip bus ryt su temp pakris ar liks tokia..
Kristut <a href="http://www.tevu-darzelis.lt/
Dar tik 3 dienos po mmm, nenorekit greito rezultato, kadangi matuojat per mmm, taip atrodo, kad viskas yra uzsitese.![]()
Aciu mergaites, belieka tiketis, kad tas grozis pavirs i maza leliuka
![]()
Po mm jau 5 diena ir tas pats remultatas
Labukas merginos, cia ne i tema as bet norejau paklaust, vakar testas parode ll beveik ryskius bruksniukus, siandien dariausi tik ka testa ir parode vaiduokly nos pries tai ka tik buvau isgerus kavos, ar tai turejo itakos? Temperatura laikosi tokia pati 39 laipsniai, aciu uz atsakymą
Kristut parašė:
Tikrai grazus grafikelis, matomai yra kazkokiu trikdziuO vyrai to tyrimo labai bijo, cia ne tai, kad jusiskis. Linkiu susitarti
![]()
Bandysiu laikytis
tik jei dar kilsiu greiciausiai TD rodys OV vakar dienos, o taip stengemes su ND visa savaite, tai nezinau...
ir isvis labai keistas sitas menuo, vakar tikrai nejauciau kazko tokio ypatingo kaip jauciau visa savaite, astrius pilvo apacios skausmus, sono durima ir pan.
zivilebk parašė:
Labukas merginos, cia ne i tema as bet norejau paklaust, vakar testas parode ll beveik ryskius bruksniukus, siandien dariausi tik ka testa ir parode vaiduokly nos…
Laba,galejo turet itakos kad gerei skysciu pries NT prasiskiede truputi,bet nieko tokio,vistiek sveikinimai,ir toliau ryskekit
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai