@@@9 parašė:
ir dar klausimukas, kaip ant dezutes uzrasyti teksta? esu skaicius kad su lazeriu kazkaip bet tiksliai nieko nezinau
Palakavus gal ir nesimatys klijų.
Aš užrašus spausdinu printeriu ant servėtėlės.
@@@9 parašė:
ir dar klausimukas, kaip ant dezutes uzrasyti teksta? esu skaicius kad su lazeriu kazkaip bet tiksliai nieko nezinau
Palakavus gal ir nesimatys klijų.
Aš užrašus spausdinu printeriu ant servėtėlės.
@@@9 parašė:
o uzlakavus gal nesimatytu kliju zymes?
uzlakavus TIKRAI NESIMATYS, jeigu svariai uzsiklijavo ant balto pavirsiau, nes paprastai spalvoti piesineliai kartais istepa balta pavirsiu.
@@@9 parašė:
kas dar turi kokiu minciu kaip teksta parasyt?![]()
su transfer mediumu
@@@9 parašė:
kas dar turi kokiu minciu kaip teksta parasyt?![]()
1. su trafaretu.
2. Spausdinti spaudintuvu ant normalaus popieriaus, klijuoti (klijuoju piestukiniais klijais, tada stipriai paslegiu po daug klygu) ant medinio pagrindo (pvz. sages formos), tada pirma uzpurksti purskiamu laku, paskui keleta kartu lakuoti turimu laku ir ta "sage" klijuoti kur jau reikia.
aliesik parašė:
su transfer mediumu![]()
kaip tik turiu, gal gali placiau?
@@@9 parašė:
kaip tik turiu, gal gali placiau?![]()
jiaigu nori daryti teksta tai pirmiausia reikia su fotoshopu ji apversti taip kad butu geraja puse.... tada is piesinelio puses padengti mediumu ir padengta puse det kur turi buti uzrasas pirsciukais isvarinet ora ir palikt 24 -18h ir paskui kempinele nutrint popieriu
aliesik parašė:
jiaigu nori daryti teksta tai pirmiausia reikia su fotoshopu ji apversti taip kad butu geraja puse.... tada is piesinelio puses padengti mediumu ir padengta puse de…
bandziau siuo budu, bet man vietom nusitrina ir pati foto su uzrasais
rududu parašė:
1. su trafaretu.
2. Spausdinti spaudintuvu ant normalaus popieriaus, klijuoti (klijuoju piestukinia…
o su trafaretu tai cia reiketu sablonus raidziu pasidaryti ar kaip?
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai