Rafinuota_bohema parašė:
Na kai kalbėjausi kursuose su mamytėmis, kurios su daugkartinėm augina, joms apie 12 užtenkamatysiu , kad neužtenka - dar nusipirksiu
Jūsų ,,argumentai'' man…
Nebandau pakeist
Rafinuota_bohema parašė:
Na kai kalbėjausi kursuose su mamytėmis, kurios su daugkartinėm augina, joms apie 12 užtenkamatysiu , kad neužtenka - dar nusipirksiu
Jūsų ,,argumentai'' man…
Nebandau pakeist
ingut3a parašė:
Tas kasdieninis skalbimas kiek vandens isnaudotu
Galima skalbti su kitais rūbais
Barboleta parašė:
Vel nuskambejo kaip reklama-Farsiruokit s.. i vaikus,kad liktu laiko juos palavint.Pirmiausia reikia susidometi vaiko sveikata.Manau kad paemus savo kudiki ant rank…
Esu pati blogiausia mama-pirmajam nuo diegliuku daviau vaistuku,maitynau misinuku,dejau pampersus,naudojau serveteles,maudziau su prausikliu,po maudyniu ismasazuodavau su masazo aliejuku.maziukas velgi su pampersais ir servetelem,prausikliais ir aliejukais.
zuikelis112 parašė:
Kai norit pyktis ir pateikt save kaip super vau tai ir prikibt rasit visad prie ko![]()
Juokingiausia kad moteris dar neturinti savu vaiku,sedi siame forume dienu dienas ir pasakoja kaip turetu but auginami vaikai,nes matai kazkada kazkieno vaika padabojo
Na tik nereikia,manau simta kart dar keisit nuomone.Paciai bus geda prisimint apie ka cia postringaujat
Lengvo jums gimdymo ir auginimo
Cia rimtai be jokios ironijos
ingut3a parašė:
Esu pati blogiausia mama-pirmajam nuo diegliuku daviau vaistuku,maitynau misinuku,dejau pampersus,naudojau serveteles,maudziau su prausikliu,po maudyniu ismasazuoda…
Na kam jus cia sitaip apie save? Tikrai nemanau kad bloga mama esat,tesiog matosi kad jums ziniu truksta
Visa sita chemija galima pakeisti naturaliais budais.
Barboleta parašė:
Na kam jus cia sitaip apie save? Tikrai nemanau kad bloga mama esat,tesiog matosi kad jums ziniu trukstaVisa sita chemija galima pakeisti naturaliais bud…
Pvz
zazuzulu parašė:
Laida kazkokia is gabaliuku sudeta.
Bet va tas faktas kad pries ir dar pries konkretu zmogu, tai jau plojate. Ir zurna…
Na kaip neplosi kai pamatai toki sutrikusi ponulio profesoriaus veideli
Manau ir uzmigsiu su sypsena veide
ingut3a parašė:
Pvz
Serveteles-vandeniu,pampersus-daukartinem,aliejukus-taukmedzio sviestu,kokoso aliejum ir t.t..Kas del pilvuko skausmus,man jis nurimdavo tik padejus ji sau ant pilvo.Patikekit is nezinojimo ir as daviau visoki slamsta nuo pilvuko putimo,deja naudos jokios.
Kaip jau minejau misinukus pateisinu tik extra atveju kai kitaip nebeimanoma.
Barboleta parašė:
Serveteles-vandeniu,pampersus-daukartinem,aliejukus-taukmedzio sviestu,kokoso aliejum ir t.t..Kas del pilvuko skausmus,man jis nurimdavo tik padejus ji sau ant pilv…
Daugkartines per brangu ir netureciau tiek laiko.nuo diegliuku nepadejo nei masaziukai nei vysniu kauliukai,tik vaistukai padejo.masaziukui taukmedzio sviestas kokoso aliejus? As ne lt gyvenu tad tokiu dalyku nezynau kur rast ir kaip jie isvertus skambetu.
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai