zuikelis112 parašė:
6 dienas per savaite nuo7h ryto iki 22h ir jam pailset reikia viska namie daraus pati![]()
Oho, na maniškis jauilgai dirba po 14val 6 dienas, bet jūsiškis jau tikrai niekam laiko nebeturi
unkoka jums vienai
zuikelis112 parašė:
6 dienas per savaite nuo7h ryto iki 22h ir jam pailset reikia viska namie daraus pati![]()
Oho, na maniškis jauilgai dirba po 14val 6 dienas, bet jūsiškis jau tikrai niekam laiko nebeturi
unkoka jums vienai
Barboleta parašė:
Serveteles-vandeniu,pampersus-daukartinem,aliejukus-taukmedzio sviestu,kokoso aliejum ir t.t..Kas del pilvuko skausmus,man jis nurimdavo tik padejus ji sau ant pilv…
Gal Jūs esate išbandžiusi kokoso aliejų ir taukmedžio sviestą? Gal galėtumėt išsakyt savo nuomone kuris geriau?
Rafinuota_bohema parašė:
na aš nematau didelės bėdos čia ir nesuprantu kai moterys sako ,,skalbiu'' kai naudoja skalbiankęanoks čia skalbimas kai įdedi ir išemi,išsidžiaustai
galnuo …
Čia kiekvienos teisė rinktis
Nematau blogo ir tose vienkartinėse, ir tose daugkartinėse.
Rafinuota_bohema parašė:
Gal Jūs esate išbandžiusi kokoso aliejų ir taukmedžio sviestą? Gal galėtumėt išsakyt savo nuomone kuris geriau?
as esu , taukmedziu sviestas mums geriausias visada pas mus namie ji rasi
Barboleta parašė:
Na kaip neplosi kai pamatai toki sutrikusi ponulio profesoriaus veideliManau ir uzmigsiu su sypsena veide
![]()
Kaip mazai jums reikia, kad uzmigti su sypsena. Tik kitu zmoniu negandos
Rafinuota_bohema parašė:
Oho, na maniškis jauilgai dirba po 14val 6 dienas, bet jūsiškis jau tikrai niekam laiko nebeturiunkoka jums vienai
Mano vyras nuo 9val. iki 21val.gryzta apie 22val.iseigine tik penktadieni.cia neturim jokiu giminiu.be pagalbos viena uzauginau uzauginsiu ir dar viena
Mellis parašė:
Čia kiekvienos teisė rinktisNematau blogo ir tose vienkartinėse, ir tose daugkartinėse.
Aš ir manau, kadkiekvienos teisė rinktis ir jų tai nedaro prastesnėm mamytėm
kažkaip forume dažnai įsikanda savo tiesą ir pradeda kitaip mastančias pulti
bet juk mes visos skirtingos: skirtingos sąlygos, skirtingos asmenybės, socialinė padėtis, požiūris ir etc
manau daug smagiau būtų dalintis patirtimi ir visai nesipykti
zuikelis112 parašė:
Pasiskaicius bandau isivaizduot kad prabanga tie daugiakartiniai.... kiek drabuzeliu reikia kiek pataliuku o ir tos sauskelnes nepigios plius lakstai skalbti ir sau…
Realiai vienkartinės brangiau išeina vistiek, bet ne vienu kartu juk užsiperki kalnais, tai ir nesijaučia taip. O rūbelių faktas, kad tada reikia daugiau, kaip ir patalynės. O namuose ne tik mama moteris būna, nors mano atveju ir vyras gamina, ir daržus apeina, kai aš negaliu, bet aš irgi nenoriu sėdėti tik prie vaiko ... Vienu žodžiu klonas būtų gera išeitis tokiu atveju
mamyciuks28 parašė:
as esu , taukmedziu sviestas mums geriausias visada pas mus namie ji rasi![]()
Aš kaiieškojausi info tai leliukams labai išgirtas kokosų aliejus, kituose šaltiniuose taukmedžio sviestukas tai taip ir neapsisprendžiu
manau geriausia būtų išbandyt abu ir žiūėti, kuris labiau stebukliukui tinka
ačiū, kad pasidalinot
Rafinuota_bohema parašė:
Lietuvoje apskritai visos prekės mažiukams kosminėmis kainomis![]()
Taip, mane siutas ima, kai reikia pirktis Lietuvoje, bet niekur nedingsi
20 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai