ingut3a parašė:
Duociau karves piena bet ne kruopu tokiam mazam ir jautriam skrandukui
ingut3a parašė:
ingut3a parašė:
Nezynai nesakyk
tai cia zinot net nereikia, pati save parodai. tu pykis jeigu nori pyktis, bet nesisvaidyk tupom ir panasiai, pagarbos turek, ar prie tupu uzaugus kad cia tupinies?
ingut3a parašė:
Kazkaip dar nei vienas nuo to nemire
o tokiai jautriai odelei , kasdien naudojamos servetes, kurias kai kurios jau naudojam kitiems tikslams , tai daro didele nauda vaikui
mamyciuks28 parašė:
Dieve Dieve , ka tokio reikia plauti 3 metu vaikui , kad vanduo nenuplautu ?????as asmeniskai jokiu zoliu nenaudoju , nesu super naturaliste , bet stengiuosi na…
Bent jau mano 3-ju metu vaikas issiterlioja bevalgydamas,tai kakava apsipila,tai ledais issitepa,tai purvu lauke issiterlioja
ingut3a parašė:
Bent jau mano 3-ju metu vaikas issiterlioja bevalgydamas,tai kakava apsipila,tai ledais issitepa,tai purvu lauke issiterlioja
ir vandeniu neiveikiat ? turbut kitoks vanduo pas jus bega
MorenaPasion parašė:
tai cia zinot net nereikia, pati save parodai. tu pykis jeigu nori pyktis, bet nesisvaidyk tupom ir panasiai, pagarbos turek, ar prie tupu uzaugus kad cia tupinies?
MorenaPasion parašė:
Tai reik normaliai ir geriausia kelis kartus perskaityti ka rasau.apie kosytes nieko neuzsiminiau o isvarte pagal save ir mane isdejo I suns dienas uz tai ko as nerasiau.
mamyciuks28 parašė:
cia belgijoj skirtingu vandens rusiu yra
mamyciuks28 parašė:
Sakot klijukai atgyvena ? As tai gerbiu tas mamas , kurios del savo vaiku juos verda , nes tai uzima laiko daugiau nei misini padaryti ... As apie tokius istikro n…
As uz klijukus tik tuo atveju kai lelius labai viduriuoja, nes ryziai kietina vidurius ir pucia pilva
esu skrandininke kaip sakoma ir zinau kiekviena produkta ka gero ir blogo duoda tai kazkaip nepergyvenu del to kaip ka vaikui duosiu. O pirktines koses man fu. Galbut kelionei kur is bedos nupirksiu, bet geriau buna pirkt trinti obuoliai puslitruky ar jogurta. I tas koseles kazkaip manau deda tuos priedus kaip ir i greita maista kad skatintu vartojima
ingut3a parašė:
Tai reik normaliai ir geriausia kelis kartus perskaityti ka rasau.apie kosytes nieko neuzsiminiau o isvarte pagal save ir mane isdejo I suns dienas uz tai ko as ner…
tai tu graziai ir pasakyk, kad nerasei,argi butina sitaip cia dabar pravardziuotis?
mamyciuks28 parašė:
O gal man patinka kaip odele kvepia levandomis
1 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai