MorenaPasion parašė:
tai tu graziai ir pasakyk, kad nerasei,argi butina sitaip cia dabar pravardziuotis?
as sakiau
MorenaPasion parašė:
tai tu graziai ir pasakyk, kad nerasei,argi butina sitaip cia dabar pravardziuotis?
as sakiau
mamyciuks28 parašė:
Cia apie koses , kalba prasidejo , kad uzsaldo savaitei , kad nereiktu kasdien virtiapie vaisiu tyreles lyg ir nieko nesake , gal praleidau
as ir d…
maciau as situ kainas
as dar pinigeliais nekakoju tai mano vaikam teks apsimestiniais vitaminais is atveztiniu vaisiu megautis
zuikelis112 parašė:
As uz klijukus tik tuo atveju kai lelius labai viduriuoja, nes ryziai kietina vidurius ir pucia pilvaesu skrandininke kaip sakoma ir zinau kiekviena produkta ka…
eik tu tos pirktines koses tai sudu sudas, KOSES, NE TYRELES
emma parašė:
tas, tai taip. bet pvz.as savo mazyliui, nedaviau jokiu bananu ar apskritai veztiniu vaisiu. pati augau be ju ir nematau reikalo ju valgyti. siaip, man labai pasise…
Aš daviau ir duodu banano, nelabai ji mėgsta jį, bet valgo kartais. O dėl sodo irgi džiaugiuosi, nes tik praeitą sav. baigėm savus obuolius. O kas liečia vežtinius vaisius, tai ir mes jų valgom, ir mergaitei duodam.
MorenaPasion parašė:
cia belgijoj skirtingu vandens rusiu yra![]()
![]()
Pala pala jai belgijoj gimdysi-antra para mazyli sesele maudys ir naudos aliejuka I vonele.va tada galesi ja siuntineti I visas 4puses.
ingut3a parašė:
O gal man patinka kaip odele kvepia levandomis
pritrukau zodziu
Juditel3 parašė:
maciau as situ kainasas dar pinigeliais nekakoju tai mano vaikam teks apsimestiniais vitaminais is atveztiniu vaisiu megautis
![]()
ar tyreles pirktos ar namines tie patys vaisiai sudeti atveztiniai
ka sode uzsiaugini tas tikrai eko ir gerai, o seip tai skirtumo manau nera
Juditel3 parašė:
maciau as situ kainasas dar pinigeliais nekakoju tai mano vaikam teks apsimestiniais vitaminais is atveztiniu vaisiu megautis
![]()
Gink D niekam nesakau butent situ pirkti
mums jos tinka , mes jas valgome , pas mus jos nera tokios brangios kaip Lietuvoje
mamyciuks28 parašė:
pritrukau zodziu
Pagaliau
ingut3a parašė:
Pala pala jai belgijoj gimdysi-antra para mazyli sesele maudys ir naudos aliejuka I vonele.va tada galesi ja siuntineti I visas 4puses.
o prie ko cia as ja siuntinet tureciau i visas 4 puses?
22 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai