ingut3a parašė:
Apie kuriuos?
As tai apie menesines pagalvojau. Bet perskaiciau dar syki kad apie iklotus tai turbut apie menesines, tai ir iskilo klausimas
ingut3a parašė:
Apie kuriuos?
As tai apie menesines pagalvojau. Bet perskaiciau dar syki kad apie iklotus tai turbut apie menesines, tai ir iskilo klausimas
Mary.S parašė:
Į tuos klausimus jau buvo atsakyta mažiausiai šimtą kartų. Matyt, prastai skaitėt, jei tokie patys klausimai kyla dar kartą![]()
greiciausiai
skaiste88 parašė:
As tai apie menesines pagalvojau. Bet perskaiciau dar syki kad apie iklotus tai turbut apie menesines, tai ir iskilo klausimas![]()
As teiravaus apie kasdieninius iklotus.kokia jusu nuomone?
ingut3a parašė:
Kai pagimdysi dar nuomone gali pasikeistiDrauge pries gimdyma prisipirko daugkartiniu sauskelniu ir ne nepanaudojo nes sake nebuvo laiko.pradzioj buvo toks nuov…
Iš dalies jums pritariu, nes pati jau buvau beperkanti ir netyčia susiradau mamą pažiūrėti iš arti kaip vyksta su tom daugkartinėm. Na lenkiu galvą prieš mamas, kurios nori, gali, sugeba vaikus auginti su daugkartinėm. Aš ne tokia ...
Mellis parašė:
Iš dalies jums pritariu, nes pati jau buvau beperkanti ir netyčia susiradau mamą pažiūrėti iš arti kaip vyksta su tom daugkartinėm. Na lenkiu galvą prieš mamas, kur…
Mus visus mūsų mamytės užaugino su vystyklai ir skalbimo mašinų nebuvo, kas labai daug laiko ir jėgų atima, tad dabar jau paprasčiau
Mellis parašė:
Iš dalies jums pritariu, nes pati jau buvau beperkanti ir netyčia susiradau mamą pažiūrėti iš arti kaip vyksta su tom daugkartinėm. Na lenkiu galvą prieš mamas, kur…
Ziauriai daug darbo su jom ir nuolat reik stebet ar nepasysiojo.beto nemazai ju reikia nes taip greit neisdzius
Rafinuota_bohema parašė:
Aš turiu puikų vyrą, kuris suvokia, kad vaikutis mūsų abiejų ir mes abu rūpinsimėsdarbelio šiek tiek daugiau, bet aš pirkau skalbiamas skalbimo mašinoje, ryži…
O mano vyras man padėjo ir padeda, kaip aš juokiuosi, jog neturi tik krūtų pamaitinti, bet mano vyras ir dirba, o nelauksiu jo, kad padėtų išskalbti daugkartines, kai aš tuo tarpu gal gulėsiu bežindydama vaiką.
ingut3a parašė:
Ziauriai daug darbo su jom ir nuolat reik stebet ar nepasysiojo
O su pampersiuku nestebit? ar Jūs manot, kad pampersuose šlapimas stebuklingai išgaruoja?
ingut3a parašė:
As teiravaus apie kasdieninius iklotus.kokia jusu nuomone?
Viskas aisku ;) sory neisigilinau. Tai mano nuomone kad visai tokio dalyko nenaudoju
nera reikalo man .
Rafinuota_bohema parašė:
Mus visus mūsų mamytės užaugino su vystyklai ir skalbimo mašinų nebuvo, kas labai daug laiko ir jėgų atima, tad dabar jau paprasčiau![]()
Ir man sunkiai suvokiama kaip jos sugebėjo
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai