Mellis parašė:
O mano vyras man padėjo ir padeda, kaip aš juokiuosi, jog neturi tik krūtų pamaitinti, bet mano vyras ir dirba, o nelauksiu jo, kad padėtų išskalbti daugkartines, k…
Na aš manau daugumos vyrai dirba
aš galvoju , kad aš nusipirksiu kokių 30 vnt jų, tai skalbsiu kas antrą dieną, praeitos dienos
čiamano planas toks
beto, aš kaip minėjau, pirkau skalbimo mašinoje skalbiamas, tai manau tikrai ne bėda
net garsiai nusijuokiau. O jus ne reklamos auka taipogi? Jei niekur neskelbtu nereklamuotu ekologisku produktu ir niekur nereklamuotu kokie pampersai blogi ar misinukai ar dar kas ir nezinotumet to visu pirma. O antra niekas nesako kad as niekuom nesidomiu ir man nerupi vaiko ateitis. Tiesiog kai prisiziuriu tokiu super mamu kurios smergt tik moka pacios super man juokinga. Aplink mane visos mamos ir serveteles daudoja ir pampersus kai kurios ir misinukus ir pirktines kosytes ir vaikai auga sveiki gyvi. Vienos uzsiima galbut labiau kosiu virimu ir skalbimuisi kitos uzdeda pampersa su servetele nuvalo bet sedi su vaiku ir lavina juos. Gink d.. nesakau kad to nedaro ir ekologiskosios mamos. Bet kad vienos daro vienaip kitos kitaip tai nedaro mamu blogesnem ar geresnem uz kitas kaip cia kitos bando per aplinkui parodyt