ingut3a parašė:
Kaime augus,nieko negaliu pakeist![]()
Matosi
ingut3a parašė:
Kaime augus,nieko negaliu pakeist![]()
Matosi
mamyciuks28 parašė:
Oj su tokiu zmogumi neturiu apie ka ir bekalbeti ... tingit plauti vaikui uzpakali ir to nepripazystat . o darot kazkokius durnus isvedziojimus su zmonemis bendrauj…
As tik su JUMIS taip bendrauju nes matos kad nesiskaitOT su kitais
skaiste88 parašė:
Paranojike parasiau nes pagal jus visi neteisus papirkti .
Tai jei tiek daug info ir tyrimu atlikta tai ko per tv nerodo visu situ? Ai tiesa …
Jei Jūs paskaitytumėte daugiau informacijos apie skiepų sukeliamus neigiamus reiškinius užsienio spaudoje, pasižiūrėtumėte kaip veikia skiepas įleistas į mažylio kraują, manau, ir Jūs susimastytumėte ar tikrai norite savo vaikučius skiepyti...
ingut3a parašė:
As tik su JUMIS taip bendrauju nes matos kad nesiskaitOT su kitais
Eikit maudyti vaikuciu geriau , o liks neismaudyti
jus manes nepazystate ir manes nezinote esu tiesmuka , nelendu niekam i siknas , ir nelinkcioju galvele kai nuomone su manaji gerokai prasilenkia , tokia esu nieko neakeisit
ingut3a parašė:
butent![]()
esant nanuose as tik UZ plovima uzoakaliuko po vandenuku, o sveciuose jau su servetelem galima jeigu nera galimybes plauti, bet cia tik mano nuomone, nepulkit
ingut3a parašė:
O kaip del iklotu kasdieniniu? Naudojat ar irgi tai blogis?
nenaudoju
jei daugiau išskyrų būna, tiesiog apsiprausiu ir pasikeičiu apatines kelnaites. Beje, vaikiuką planuoju auginti su daugkartinėm sauskelnėm ir plauti užpakaliuką vandenuku
o pampersai ir servetėlės tik išvykų metu
bet aš nieko nesmerkiu, nes tai kiekvienos sprendimas
Mary.S parašė:
Temą perskaitykit visų pirma. Neatsakinėsiu į tuos pačius klausimus tūkstantąjį kartą.
as tema esu jau senai perskaicius
tai vat mano nuomone ir yra "pries"
o jei nenorit atsakineti i jums nepatinkancius klausimus, tai nedalyvaukit forumu pokalbiuose
ingut3a parašė:
O kaip del iklotu kasdieniniu? Naudojat ar irgi tai blogis?
nAudoju bet ne kiaura diena
geriau apsiprausti tik su vandenuku
avieciukass parašė:
as tema esu jau senai perskaicius![]()
tai vat mano nuomone ir yra "pries"![]()
Į tuos klausimus jau buvo atsakyta mažiausiai šimtą kartų. Matyt, prastai skaitėt, jei tokie patys klausimai kyla dar kartą
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai