MorenaPasion parašė:
nu kazkoks nenormalumastai man is pradziu uosvis tai jo sako taip ir bus sako mes prigamindim ir viskas, o jis belgas, sakau jus atsipeikekit, maniskis kai soko…
o ko tavo vyras savo tevui i akis soko? pats taip maitintas buvo
MorenaPasion parašė:
nu kazkoks nenormalumastai man is pradziu uosvis tai jo sako taip ir bus sako mes prigamindim ir viskas, o jis belgas, sakau jus atsipeikekit, maniskis kai soko…
o ko tavo vyras savo tevui i akis soko? pats taip maitintas buvo
ingut3a parašė:
o ko tavo vyras savo tevui i akis soko? pats taip maitintas buvo![]()
tai kd jis pats taip maitintas buvo galbut, ko as tikrai nezinau, nereiskia kad taip bus maitinamas ir mano vaikas
MorenaPasion parašė:
tokioj pacioj belgu aplinkoj kaip ir tu, kaip bebutu keistamatai, cia lygiai taip pat ne visi zmones vienodi, vieni su priciudais ir isvis be atsakomybes …
tai reiskia tu gyveni toj aplinkoj kur su priciudais
tai gal tik tavo uosvis taip daro,nes tikrai nezynau kad kas taip darytu.netgi O.N.E (kai pagimdysi suzynosi kas tas o.n.e) sako kad negalima saldyti
Juodčkė parašė:
Nu o aš žinau,kad yra mamu lt kurios kai perdaug mp turi nusitraukia ir uzšaldo![]()
o cia nieko blogo,veliau ta pienuka i kosytes sunaudos.
ingut3a parašė:
tai reiskia tu gyveni toj aplinkoj kur su priciudaistai gal tik tavo uosvis taip daro,nes tikrai nezynau kad kas taip darytu.netgi O.N.E (kai pagimdysi suzynos…
tai reiskia jo
as zinau kas daro, ir dare, ir darytu jeigu reikia, nes jiems taip lengviau, jie kitokio tipo zmones
daug kas ir daug kur ka sako, bet ne visi tu sakymu laikosi
MorenaPasion parašė:
tai reiskia joas zinau kas daro, ir dare, ir darytu jeigu reikia, nes jiems taip lengviau, jie kitokio tipo zmones
daug kas ir daug kur ka sako, bet ne visi…
ji gi madynga mamyte,ji aplamai matyt vaikam kosiu neverda,juk virti kose yra atgyvena.Matyt is karto pradejo nuo kotletu su bulviu kose,kam gi tiek makaluoti,jei gali ta pati duodi ka suauge valgo
emma parašė:
nelabai supratau komentaro... tai labai gerai, jei uzsisaldo mp, as irgi taip darydavau. kame negerumas?
Gal jai atrodo, kad geriau i kriaukle ta piena supilt arba katinui duot
As irgi tik uz tai, kad uzsaldyt, jei yra daugiau pienuko, nei reikia.
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai