RaudonaPieva parašė:
Crinone ir turiu 7 vnt gal kam reikia.
Laba. Gal dar turi Crinone? Iki kada galiojimas? Paimčiau,nes laukia po poros mėnesių vėl fet.
RaudonaPieva parašė:
Crinone ir turiu 7 vnt gal kam reikia.
Laba. Gal dar turi Crinone? Iki kada galiojimas? Paimčiau,nes laukia po poros mėnesių vėl fet.
Svajoklė777 parašė:
Ant dezutes galiojimas dar iki 2027-12. O iš kurio miesto, nes aš Vilniuje?
RaudonaPieva parašė:
Ant dezutes galiojimas dar iki 2027-12. O iš kurio miesto, nes aš Vilniuje?
Iš Vilniaus ir aš. Galiu parašyti?
Svajoklė777 parašė:
Iš Vilniaus ir aš. Galiu parašyti?
Parašiau pm
RaudonaPieva parašė:
Man kolegė ir ta minėjo, jei yra požymių reiškia viskas ok. Aišku mityba kardinaliai pasikeitė. Ka iki nėštumo valgiai dabar žiūrėt negaliu. 😁. Nors pas mane ne gry…
Su pirmu nestumu pravemiau iki kazkur 30 savaiciu, dabar jau tuoj 22 bus ir irgi vis dar pavemiu nors kasdien isgeriu vaistus nuo vemimo😵💫😀 dar su antru nestumu atsirado gestacinis diabetas, tai jau daug kas atkrenta is mano raciono, nu ir aisku del nestumo dar atkrito irgi maisto nes nu tiesiog smirda man ir bloga😂 vyras baigia irgi nuprotet kad per mane negali pomidoru su svogunais ir grietine valgyt🤣🤣
ewellinutte parašė:
Su pirmu nestumu pravemiau iki kazkur 30 savaiciu, dabar jau tuoj 22 bus ir irgi vis dar pavemiu nors kasdien isgeriu vaistus nuo vemimo😵💫😀 dar su antru nestumu at…
Maniškis kenčia nes nežino ką man duoti valgyti. Iki nėštumo uosle gera turejau jei įėjus į namus jau česnaką užuosdavau tai dabar išvis. Vyras nebegali ramiai jo valgyti. 😁
Na su pirmu ir vėliau, kad daug žiauriau nei dabar, tada išvis būdavo pavalgai iki 5 gali suskaičiuoti ir keli į tulika. Tik aišku teko dėl patologijos jo nebaigti.
Ir tai čia tokių kaip pastoviu vėmimu nepavadinciau tiesiog maisto netoleravimas..beveik visko 🤣 tinka viskas ko reiktų mažiau valgyti: kola, pica, mėsainiai 😁
Merlita parašė:
dovanoju,Vilnius
Sveiki, ar dar turite?
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai