Manomeilee parašė:
Aciu labai uz palaikyma ❤️ bet si karta nepavyko... hcg nukrito iki 14 😥
uzuojauta..
Manomeilee parašė:
Aciu labai uz palaikyma ❤️ bet si karta nepavyko... hcg nukrito iki 14 😥
uzuojauta..
Alekxsa parašė:
Sveiki, gal kam esančiom ivf kelyje reiktų galiu padovanoti. Kaune paduoti.
Atiduota.
Minčių_galia parašė:
Merginos, sakykite, o jautėte iškart kažkokius nėštumo požymius po teigiamo testo? Aš tik 8DPI dariausi kraują ir man tik kitą savaitę vizitas pas gydytoją, bet vis…
Kažkokio wow ir neturėtų būti, džiaukitės kad dar nepykina nes jei/kai pykins tai nenorėsit sakyti wow 😀 Man nėštumo simptomai pasijautė tik link 7sav 😊
Luna13 parašė:
Kažkokio wow ir neturėtų būti, džiaukitės kad dar nepykina nes jei/kai pykins tai nenorėsit sakyti wow 😀 Man nėštumo simptomai pasijautė tik link 7sav 😊…
Ačiū, nuraminote ❤️
Minčių_galia parašė:
Merginos, sakykite, o jautėte iškart kažkokius nėštumo požymius po teigiamo testo? Aš tik 8DPI dariausi kraują ir man tik kitą savaitę vizitas pas gydytoją, bet vis…
Man nuo progesterono tikriausiai šonus maudena, kaip kiaušides prieš mmm ar ov..tai neramina or toks jausmas
Minčių_galia parašė:
Nieko nejaučiau visą nėštumą
Išskyrus, gale jau
Kelias dienas tik pabuvau jautri kvapams ir viskas
Minčių_galia parašė:
nestumo pojucius pradejau jausti tik 6-7 nestumo savaite.
iki to tik iprasti progesterono zvakuciu sukeliami simptomai pvz jautri maudzianti padidejus krutine.
PalaimintaMAMA parašė:
Nieko nejaučiau visą nėštumąIšskyrus, gale jau
Kelias dienas tik pabuvau jautri kvapams ir viskas
![]()
Baltai pavydziu jums! Mano abu nestumai tai nelabai kazka😅 pirma pravemiau iki 7menesio, 8pagaliau dziaugiausi nestumu o po to laukiau greiciau kada pagimdysiu😂 su antru dabar jau 20sav ir vis dar vemiu ir dar priedui gavau gestacini diabeta🥲🤣🤣
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai