saulene321 parašė:
Kazkoks siaubas 450 zinuciu ir apie ka ogi apie gejus ir visoki koki s.... atisprasantbet ne tas mane sokiravo, ogi esamu mamu kultura ir ju zerincius isir…
Visi žmonės skirtingi, negali gi visi būti inteligentais
saulene321 parašė:
Kazkoks siaubas 450 zinuciu ir apie ka ogi apie gejus ir visoki koki s.... atisprasantbet ne tas mane sokiravo, ogi esamu mamu kultura ir ju zerincius isir…
Visi žmonės skirtingi, negali gi visi būti inteligentais
saulene321 parašė:
varzgalyte parašė:
Visi žmonės skirtingi, negali gi visi būti inteligentais![]()
Ne visi turim buti tokie kokie istikruju esam kazkokiam forume
varzgalyte parašė:
Visi žmonės skirtingi, negali gi visi būti inteligentais![]()
Na bet, kokio velnio tada vaidinti kazka
na cia gal ne man suprast... As nesu inteligente, bet ir neapsimetu tokia
Cia tik mano nuomone, tiesiog keistai atrodo kaip paseki viena ar kita temas ir kai kurias personas pasisakancias... Kam ta vaidyba nelabai suprantu
cheles parašė:
pasikartosiu - nu neramu jums tai dekit salmus, nu jums ramiau bus, mums irgi, maziau cia piktu zinuciu bus, kad jusu vaikas uzsigavo 3 kartus ;)
kaip pasakysit mieloji
Morenka parašė:
pasbuciuojam ir toliau vaziuojam![]()
Su priesais jokiu buciniu:DD
Ei kuri priburbejot man? Mano plikyti pyragaiciai neiskilo:/ Ot privarazinot turbut:)))
kakava2 parašė:
Moteris minejo kad pasitiesia prie lovos kaldra ar kazka ir ten vaikas kaip suprantu ten laika ir leidzia nedideliam kambaryje kur vaikas neturi kur nuropoti daug, …
kakava2, jus taip nusisnekat,kad tuoj eisiu issivemt. kiekviena karta,kai rasot, tai vis apie savo namo kvadratura.cia daugelis is musu gyvena nemazoj erdvej, bet NIEKAS to nepazymi. pas mus taip pat yra didelis namas ir vaikas buna visur.ir skaitykit atidziau, ne kazkokia kaldra, o ciuzini,tarp ju yra didelis skirtumas. pasidomekite.
kas liecia apie apie neisejima is namu,tai jei turejote mane omeny,labai suklydote ir su kazkuo supainiojote,bukite atidesne.ir tokius romanus cia rasote,pasiziurekite ka veikia vaikas
tarp kitko, man kartais jusu klausimai buna keisti.siulau isigyt daugiau literaturos apie vaikus, auginima ir pan.
aj15 parašė:
Su priesais jokiu buciniu:DD
Va va bus tau cia putotis ant zmoniu.
as cia Dievas... Viska galiu :Dddd
O jei rimtai kazko neidejai
recepta skaityk is naujo
Ivona90 parašė:
kakava2, jus taip nusisnekat,kad tuoj eisiu issivemt. kiekviena karta,kai rasot, tai vis apie savo namo kvadratura.cia daugelis is musu gyvena nemazoj erdvej, bet N…
oho koks aukstas kulturos lygis ir puikios frazes :))))))))))))) issivemkit i sveikata, cia matyt rajono pakrasti tai normalu
kakava2 parašė:
oho koks aukstas kulturos lygis ir puikios frazes :))))))))))))) issivemkit is veikata![]()
jau pavemiau. jei jau taip visko bijot,tai kilimu pritieskit,ciuziniu,nematau jokios problemos.ka darysit,kai prades vaiksciot,neisivaizduoju.
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai