evagel parašė:
O aš manau,kad būtų paprastas pasakymas: čia tavo gyvenimas,bet ar tikrai gerai apmąstei? Vat ir viskas![]()
Toleruoji ok neidomu... Nebruk nuomines savo kad kiti tai turi daryt
evagel parašė:
O aš manau,kad būtų paprastas pasakymas: čia tavo gyvenimas,bet ar tikrai gerai apmąstei? Vat ir viskas![]()
Toleruoji ok neidomu... Nebruk nuomines savo kad kiti tai turi daryt
evagel parašė:
Pati paklausia, pati atsako
Morenka parašė:
man taip pat ne, ir ne palaikymo komandos cai ieskot atejau, o kaip ir tu, issakyti ka galvoju![]()
na va ir issisakem
Dievas parašė:
Ziuriu madam... Tik kopijuoti epitetus ir mokate.... Sakciau pats laikas nustot pliurpt vejus....
Ne nu dar to betruko, kad stengciausi buti idomi tokiai prisiplakelei kaip jus:)) stengiuosi ir nekulturingus toleruoti, bet zinote kaip su nekulturingais buna
daznai nuomones issiskiria ir tenka apsipykti
bet apsisukus, kitoj temoj tenka tose pat barikadose stoveti. O su kitokia orientacija turinciais zmonem dar neteko pyktis, visi sutikti buvo silti ir kulturingi
aj15 parašė:
na va ir issisakem
pasbuciuojam ir toliau vaziuojam
Butterfly_ parašė:
o pvz, atsisakyti krikstyti vaika ar gali, vien del to kad nenori, nes pas mus yra tokia situacija, musu kaimynas yra zakristijonas ir jis niekada pas mus neveda ku…
kunigai turi savo "kodeksus" jei seima nera tikinti tai kunigas neprivalo nei kaledot nei krikstyt nei laidot... na cia aisku mazesnese bendruomenese tai siuziuri, didesnese ne. as pazistu asmeniskai ne viena kuniga. daug ko nezinojau ir daug ko nesupratau. bet klausiau ir jie man papasakojo. negaliu kalbet apie dideliu miestu baznyciu reikalus. kalbu apie musu regiono (vilkaviskio vyskupijos kunigus) viskas ka rasiau tai yra klebono pasakota. o ne kokios tai bobutes
evagel parašė:
Ale man įdomu,cia tos kur taip plesosi dėl tų gėju... Nu ateis jūsų dukra ar sūnus užaugęs ir pasakys: mama,aš gejus/lesbiete. Tai ką jūs tada šnekėtis? Oi,vaikeli,…
ne, tada jau ims rekt tai visai normalu ir mustis krutinen, kad visad buvo tolerantiskos
nerin-gele parašė:
kunigai turi savo "kodeksus" jei seima nera tikinti tai kunigas neprivalo nei kaledot nei krikstyt nei laidot... na cia aisku mazesnese bendruomenese tai siuziuri, …
O aš ką rašiau - yra kauno kunigo pasakyta. Ir manau,kad jis savo taisyklių neivedineja
o,kad mažesnėse parapijose kunigai sumasto sau bizniuka pasidaryt - jokia naujiena...
aj15 parašė:
na va ir issisakem
Prie ko cia as prisiplakus as tik pritariu zmogaus nuomonei.... Kad jau atsiprasau kiek seku tai jau jums ne zodzio pasakyt negalima.... O kitiem laidot slyksciai.... Nu tai apsiprastinkit kiek gi galima... Kulturos iesko matai, pati ne ka kulturingesne man be keiksmu uztenka veliaveliu prisirinkt bet tai nereiskia kad nera kultors pas zmogu net jei i tema pasakytas keismazodis ar siaip negraziai issireiksta ne visi etikoi sedejo, dauguma tikyba lanke ;)
Isivaizdina kazin kuo forume kazkokiam sau leidzia blevizgot kitas negali....
evagel parašė:
Ale man įdomu,cia tos kur taip plesosi dėl tų gėju... Nu ateis jūsų dukra ar sūnus užaugęs ir pasakys: mama,aš gejus/lesbiete. Tai ką jūs tada šnekėtis? Oi,vaikeli,…
nepjaut tu moki ar nemoki?
Dievas parašė:
Prie ko cia as prisiplakus as tik pritariu zmogaus nuomonei.... Kad jau atsiprasau kiek seku tai jau jums ne zodzio pasakyt negalima.... O kitiem laidot slyksciai..…
as lankiau etika, direktoriaus pavaduotoojas deste, ot budavo laikai
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai