_Mummy_ parašė:
cha cia 99% vyru sakys lesbietes grazu o gejai slykstu![]()
Apie ką ir eina šneka...
_Mummy_ parašė:
cha cia 99% vyru sakys lesbietes grazu o gejai slykstu![]()
Apie ką ir eina šneka...
aj15 parašė:
Man nereikia palaikymo komandos, kad pajusciau savo verte:)))
man taip pat ne, ir ne palaikymo komandos cai ieskot atejau, o kaip ir tu, issakyti ka galvoju
Morenka parašė:
dar pavyzdzio nori? nuu gerai, dirbu su gejum, taip pat turejo mergaite, ilgameciai santykiai buvo, ir jinai jy isdave, ir jis patapo gejumi, bet normalus vyrukas, …
Nu matai pries tai visi pyderai buvo o sis gejus jau? Nes normalus tevai, jis nesireiskia,daug kas nezino. Tu bent skaitai ka rasai? As taves klausiau ar savo vaika ir pyderu vadintum??? Sakei savo vaika myletum ir t.t tai paprasciausiai save pastatyk i to tavo vadinamo pydero mamos ar sesesrs puse gal suprasi kad pries snekant reikia pagalvot, kad savo nuomone reikia reikst neizeidinejant kitu
evagel parašė:
Neturi jie teisės pasilikti sau. Tai yra auka bažnyčiai ir taškas. Pati paklauskit kunigoman nereikia ir klausti,nes seniai apie šitą temą diskutavome su vyro b…
o pvz, atsisakyti krikstyti vaika ar gali, vien del to kad nenori, nes pas mus yra tokia situacija, musu kaimynas yra zakristijonas ir jis niekada pas mus neveda kunigo keledoti, nors nesam nei susipyke nei ka, o man principai neleidzia lekti is paskos ir sakyti kad gal busit toks malonus ir uzeisit,, tai galvoju, kad neaukojom bazinyciai nesutiks vaiko krikstyti,,, (gal suprasit ka norejau pasakyti :D)
Butterfly_ parašė:
o pvz, atsisakyti krikstyti vaika ar gali, vien del to kad nenori, nes pas mus yra tokia situacija, musu kaimynas yra zakristijonas ir jis niekada pas mus neveda ku…
Ne,negali
kabinetuke parašė:
As tai ir padakyčiau kad man toki dalykai yra šlykštu, bet išvyti tai nieks nesiruošia, tas pats kaip ir vagys ar žmogžudžiai, jie vistiek yra tėvų vaikai.…
O aš manau,kad būtų paprastas pasakymas: čia tavo gyvenimas,bet ar tikrai gerai apmąstei? Vat ir viskas
evagel parašė:
Būna merginos bučiuojasi klubuose ale ant bajerionu ir ką? Kažkaip tada visi viską toleruoja
![]()
Fuj
evagel parašė:
Ale man įdomu,cia tos kur taip plesosi dėl tų gėju... Nu ateis jūsų dukra ar sūnus užaugęs ir pasakys: mama,aš gejus/lesbiete. Tai ką jūs tada šnekėtis? Oi,vaikeli,…
Gal milijonini kart tapati kliedi
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai