2014.07.14 10:56 (prieš 11 m.)
Gretozhka parašė:
Tikrai kai kuriem žmonėm katės amžius koją kiša...dauguma nori mažų kačiukų, kad atseit priprastų prie aplinkos, žmonių, o ne suaugusios katės su susiformavusiu ch…
Nu va, tiesą sakote, kad reikia laiko suaugusioms, todėl žmonės prisigalvoja visokių stereotipų, kad jeigu jau suaugus, tai būtinai neperauklėjama, visiškai netiesa, galima išmokyti socializacijos labai puikiai, bet klaustyti kaip šuns tai čia nesąmonė, nes katė ne šuo
pink77 parašė:
na visaip pasitaiko sita katyte pries kokias 3 sav padovanojom namu ieskojau pora menesiu. turiu katinuka trikoji tai manau jo dovanojimas uztruks, pas mane nuo ge…
Supratau, na linkim visiems jūsų priglaustiesiems surasti namus, man tas trikojiukas labai gražus
wampyre parašė:
na taip pritariu. as jos niekada i lauka neleisdavau tai anskciau niekada ir nebuvo tokiu fokusu. ir isvis cia jos pirma vada. ir siaip kiek esu turejusi kaciu viso…
Tai čia visiškai normali reakcija, stresas, senatvė, trūkstamas motinystės instinktas ir dar daug visokių aspektų, kodėl mažiukais nenorėjo rūpintis. Gaila, tik, kad jie numirė, gal dar būtų buvę galima su mišinukais išgelbėti...