Ming parašė:
Nee, jis vaiko labai nori. visa laika kartoja, kad jei skirsimes vaika atims. Matot, kai jis buvo mazas ji mama paliko, ir ji tevas uzaugino, gal del to cia taip.
Mano vyro tevai issiskyre kaip jam buvo penkeri,daug mate pykciu,barniu,mama musdavo.ji su jaunesniu broliu irgi taipat.Dabar taip aukleja pats,tik vaikai zyst labiau pradeda tai tuoj jam nervai,piktumai,budavo sakau paziureki berniukus tai as nubegsiu i parduotuve o ji cia pat per kele,na poto grizdavau atbega vyriauses ir sako mama tete broli muse,ainu aiskintis kame reikalas o jis ziuri i akis ir ginasi,klausiu vyresnio kur tete muse broliukui parode kad per uzpakaliuka,pasiimu mazaji,pasiguldau,paziuriu uzpakaliuka tai akurat raudona nuo gavimo per uzpakali,tai pasiutau baisiausei,klausiu ka jam jis padare kad teko per uzpakali suduot,sako delto kad jis verkt pradejo kaip isejau i parduotuve,tai nejau nesugebejo paimt ant ranku,pasnekyt,kazkuo uzsiimt?tai lengviause vaikui suduot kad issigastu ir nustotu verkt,jis ir taip nervingas jei susigincinam tai pasiunta baisiausei,isvadina visaip ir dar meta ka i mane kas rankoja,ar sale.Esu ir per veida gavusi ir stumdes mane,paemes uz kaklo sakes kad uzmus,poto verkiu ne kd skauda bet kad vaikai mato issigasta,verkt pradeda,klykt kaip pamato :(( net is namu isvijau ir tai policija kvieciau nes nebut isejas tai cia buvo antras kartas,o pirma tai ateme tela,sudauze kad neskambinciau policijei,sakau sauksiu arba pas kaimynus eisiu,tai stumdo mane neleidze eit,tai begau prie duru kaimynei sakyt kad kviestu policija tai kaip griebe uz pakarpos,parkritau,rubus sudraske mane tasydamas poto nuejo parukyt griebiau jo tela skambint policijei kol nemato,nieko jam nesakiau,poto paskambino i duris tai issigando,atidariau ir policija atejo,pasakiau kaip ir kas,tai issigando,liepe susirinkt smutkes ir iseit arba patys isves,bet skundo nerasiau,tik issivede ir liepe ta diena negrist,o jei buciau skunda rasius tai but nusiveze pas save pasedet.nezinau ka man daryti,dar kaip durna susirasem,o dabar gailiuosi vakar vel sokinet pradejo isgere biski,tai aiskint pradejo,isvadino visaip,sako mauk rasyt prasyma skirtis,sakau gerai,bet poto keturiom neik ir neatsiprasinek,laukentis pirmo vaikucio tai ir net maza ji skriaude tik po poros metu pasake kad sudave mazam nes reke,tai pakraupau
as toke seimyniska,taip norisi kur kartu iseiti,o jis istisai dirba,o jei laisva tai isleke su draugu zvejot,vis prasau kur nusivest,tai ale tipo kelio nezino ir pan,tai jo tevai navigacija paskolintu ir pan.ir taip grista tai galetu pazaist su vaikais,ar pabendraut tai ne,atsiseda,valgo,tv ir pan dar reke kad tylei vaikai as tv pazet noriu,man taip gaila vaiku
galeciau cia daug rasyti,bet per daug nenoriu,ne uzdara grupe,tiesiog prasau patarkite ka man daryti?kartais taip smagu kaip jo namie nera,tylu,ramu.