Inaaa parašė:
Sveikos auksarankės! Perverčiau ne vieną psl.! Nuostabūs darbai!
Šį savaitgalį pamačiau eilinę suknelę su "išnerta nugara"! Nu labai efektingai atr…
imesk nuotrauka
Inaaa parašė:
Sveikos auksarankės! Perverčiau ne vieną psl.! Nuostabūs darbai!
Šį savaitgalį pamačiau eilinę suknelę su "išnerta nugara"! Nu labai efektingai atr…
imesk nuotrauka
Inaaa parašė:
Nu va čia tokia maždaug nugara, tik aš su mažesniu kakliuku norèčiauAnt juodos…
atrodo super
Sandia parašė:
galiu blondiniska klausima uzduot?galvos juostele neriant jos visos susirisa tais sniuriukais gale. jei ne, tada kaip laikosi tvirciau, inerta kokia gumyte? jei…
manau galima ir kokia gumute inerti ar apnerti kad tvirciau laikytusi
Inaaa parašė:
Nu va čia tokia maždaug nugara, tik aš su mažesniu kakliuku norèčiauAnt juodos…
čia airiški neriniai nugaroje, nuneriamos atskirai gelytes ir jos sujungiamos brydemis ar tinkleliu. labai gražus darbeliai gaunasi šiuo budu bet kantrybes jiems reikai labai daug...
Savitre parašė:
čia airiški neriniai nugaroje, nuneriamos atskirai gelytes ir jos sujungiamos brydemis ar tinkleliu. labai gražus darbeliai gaunasi šiuo budu bet kantrybes jiems re…
Aš tik nėrinio dydį čia įdėjau kaip pvz. Tokio grožio tikrai aš nepadarysiu
Man užtektų paprasto kiaurarasčio, bet nežinau kaip pradėti... nuo petnešėlės suprantu, bet kaip pereiti prie kitos petnešėlės ir kad kakliukas gražiai apvalus būtų
Nežinau net kaip googlei klausimą užduoti, kad tą pačią pradžią pamatyti kaip daroma...
julija121 parašė:
laba mamos gal neret tokia va skarele panase , as noriu nunert panelej savo bet,nuo ko pradet idomu:)))) gal shema aiskia turyt kokia
Julija, aš nėriau pagal šią schemą. Rašto gali ir nedėti, jei nenori. 
Mano skarelė 
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai