LoriLori parašė:
Na jus dar turit pakentėti iki 14d ir daryt testą. Aš vakar dariau neigiamas. Snd 15d pilvą tebeskauda. Nebesuprantu ko tikėtis.
Kad as kaiptik turiu susirgti ,tai jai susirksiu testo nesidarysiu teks vazuoti antra karta😭
LoriLori parašė:
Na jus dar turit pakentėti iki 14d ir daryt testą. Aš vakar dariau neigiamas. Snd 15d pilvą tebeskauda. Nebesuprantu ko tikėtis.
Kad as kaiptik turiu susirgti ,tai jai susirksiu testo nesidarysiu teks vazuoti antra karta😭
Torma parašė:
Kelinta jūsų stimuliacija?
Merginos, praleidziu si cikla ir nesileisiu Ovitrelle. Ar gali pakuote stovet saldytuve iki kito ciklo? Kodel po Ovitrelle injekcijos israse Progesterono zvakuciu? Ar tik po Ovitrelle jas naudot reikia? Ar pakenks jei panaudociau PRG zvakutes, praleisdama si cikla su Ovitrelle?
LoriLori parašė:
Kelinta jūsų stimuliacija?
Pirma
Torma parašė:
Pirma
Bet be IUI?
LoriLori parašė:
Bet be IUI?
Be
Torma parašė:
Be
Aš irgi taip pat. Dar darysime 2 stimuliacija su letrozole o poto (jeigu nepavyks) jau IUI ir prieš tai kiaušintakių pratekamuma.
LoriLori parašė:
Aš irgi taip pat. Dar darysime 2 stimuliacija su letrozole o poto (jeigu nepavyks) jau IUI ir prieš tai kiaušintakių pratekamuma.
As jau geriau letrozole,ir jaigu vel susirksiu vel gersiu,man dar leis i pilva sake 3 kartus galima,o jai ir vel nepastosiu tai tada darys IUI
LoriLori parašė:
Man jau dare kiausintakiu pratekamuma
Torma parašė:
Man jau dare kiausintakiu pratekamuma
Ar skausminga labai pratekamumas? Nes aš jo bijau
Kiek laiko neoastojate natūraliai?
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai