wilwarin parašė:
tikiuosikaip tu jautiesi?
a as tai kolkas visiskai gerai
reikes eiti bandyti pietus gaminti
nors tinginys db toks uzejes
wilwarin parašė:
tikiuosikaip tu jautiesi?
a as tai kolkas visiskai gerai
reikes eiti bandyti pietus gaminti
Emilija parašė:
a as tai kolkas visiskai geraireikes eiti bandyti pietus gaminti
![]()
Ka skanaus gaminsi Emilija
Emilija parašė:
Kad neina netingeti![]()
Is kameros issitraukiau kiaulienos mente tai su darzovytem apkepsiu ir patroskinsiu tikriausiadar mastau gal ka kitko, bet turbut taip bus geriausia ir maziukui bus skanu
![]()
Skanu ir as jau valgyt uzsimaniau
giedrezu parašė:
Emilija, fainas skirtumas tarp vaikuciu tavo bus. As irgi tikiuosi greitu laiku pastoti, mano berniukui bus linksmiau augtiMergytes labui turbut stengeisi iki ovuliacijos, kad uzkibtu??? mes butent taip, todel manau, kad nepasiseke, nes ovuliacija buvo velyva
![]()
as tai irgi is pradziu stengiausi tik pries ov,bet kai pamaciau kad niekas nepavyksta kelis men,tai paskui jau darem ir po ov,svarbu kad vaikelis butu o jei ne mergaite tai broliukas irgi gerai,vis ne vienas pupulis butu
Decollete parašė:
Bet as tau linkiu bent jau toki pamatyti kaip mano pirmas, nes nuotraukoje ieko nesimato, bet zinok ten tikrai tikrai seseliukas yraJei ka nebijok stipriai stipriai is arti isnagrineti
Oi kaip lauksiu tavo rezultato
![]()
aš tą kur pirmadienį dariau, numečiau giliai į šiukšledėžę, kad nekiltų noras įdėmiau ir iš arčiau patyrinėti po darbo
kažkuri panelė dėjo vaiduoklio NT ir klausė ar įmatom, tai aš įmačiau tris brūkšnelius, sugebėjimais nesiskundžiu
Čia tau už palaikymą
tikiuosi turėsiu progą padėkoti rimčiau si vizualia informacija
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai