Papentukas parašė:
Teisingai ;)
Vairuokit atsakingai
Papentukas parašė:
Teisingai ;)
Vairuokit atsakingai
Griv. parašė:
Sveikinu :)* mane vyras spaudzia sistema tikrint ar jau yra pagamintos anksciau, o as visai neskubu, man esme kad islaikiaubet speju ir as sestadieni laikysiu r…
Na man tai greit atejo, praita ketvirtadieni laikiau, siandien pasiemiau, plius man siunte, nes as ne kauniete
inalaror parašė:
Vairuokit atsakingai![]()
Katik prasukau maziuka ratuka
Papentukas parašė:
Na man tai greit atejo, praita ketvirtadieni laikiau, siandien pasiemiau, plius man siunte, nes as ne kauniete
Geras jausmas, kai gali sesti uz vairo viena pati ir vaziuoti
inalaror parašė:
Geras jausmas, kai gali sesti uz vairo viena pati ir vaziuoti![]()
Dar toli grazu iki vaziavimo vienai, baimes daug
o as siandien taip issigandau tai ziauru ainu su maze i parduotuve per pereja kelias dvipusis is keturiu juostu sustojo visos masinos liko tik praeit pirma juosta ir palei pat kojas biski pristojo ir nuvare toliau nu as tai as o jei mano vaikas detu zingsni i prieki siaubas paziurejau zalias lapas oana uz vairo tai ir susimasciau ar tikrai visi taip saziningai pergyvena del tu teisiu laikymo ar tiesiog nusiperka..gal dave kazkam kitam vairuot nezinau bet nu tiesiog pakraupau nezinau ka buciau padarius jei butu vaika uzkabinus
mamulyte1 parašė:
o as siandien taip issigandau tai ziauru ainu su maze i parduotuve per pereja kelias dvipusis is keturiu juostu sustojo visos masinos liko tik praeit pirma juosta …
As buna ir vidury kelio sustoju, jei nesu garantuota, kad tikrai sustos... Na taip, siais laikais baisu kas keliuose daros... Kas mandriau, kas greiciau,,, siaubas..
O tu jau pasidarei teises?
Papentukas parašė:
As buna ir vidury kelio sustoju, jei nesu garantuota, kad tikrai sustos... Na taip, siais laikais baisu kas keliuose daros... Kas mandriau, kas greiciau,,, siaubas.…
nea vyro laukiu grys kita savaite ..tai kartu sake nuvarysim
padidarysiu per diena ar per tris...nes grys iskart masiniuka pirksim
laukiu nesulaukiu
Papentukas parašė:
Dar toli grazu iki vaziavimo vienai, baimes daug![]()
![]()
Su laiku nebebijosi, svarbu kad vaziuotum
Papentukas parašė:
Teisingai ;)
Sveikinu, aš irgi jau vakar gavau teises!
Papentukas parašė:
as praita ketvirtadieni laikiau irgi bet vakar dar nebuvo, siandien netikrinau dar
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai