giedrerim parašė:
va va,mum ir taip,nors kartais visai gerai ikisa,bet cia retenybe ir tik 2 saukstukai i burna,vis kita suka bliude ir gerai. mum jau i darziuka eile arteja,ziuriu,j…
Oho tikrai, kad greit jau, o as dar net neuzrasiusi esu
giedrerim parašė:
va va,mum ir taip,nors kartais visai gerai ikisa,bet cia retenybe ir tik 2 saukstukai i burna,vis kita suka bliude ir gerai. mum jau i darziuka eile arteja,ziuriu,j…
Oho tikrai, kad greit jau, o as dar net neuzrasiusi esu
akirne parašė:
Oho tikrai, kad greit jau, o as dar net neuzrasiusi esu![]()
tai va,tik neaisku ar nuo sausio eisim,nors prasyme rasiau nuo sausio 1d...
tai vat vat kad klaipedoj visai kitaip...klaipedoj man manajma irgi reikejo koinyciu kepurytes ir pampio...gert nedave...tai cia kur foto imetet gimdykos toje pacioje sesuo gimde as dalyvavau
super gimdykla man liuks buvo nes kai as pries 8 metus gimdziau....butumet maciusios kokios klp buvo gimdyklos
su tarybinem plytelem isklotos nelygiai puse nukritusiu ir kabojo visokie padarkai ant sienu kaip siaubeke
o dbr gimdyklom skustis tai negalima...pogimdyvines bele tvarkingos...o neisnesiotuku skyriuj irgi pabuvojau kai drauge pagimde...tai tikrai akvariumas ziaurus... maciau
na zodziu...jauciu viska pasiimsiu ir ko reiks tai tada pasiism sesute
ar vyrs atnes...na o del pampersu tai man net nekilo mintis kad gali duoti...bent klaipedoj tai tikrai neduodavo net pries 8 metus
ruta056 parašė:
tai vat vat kad klaipedoj visai kitaip...klaipedoj man manajma irgi reikejo koinyciu kepurytes ir pampio...gert nedave...tai cia kur foto imetet gimdykos toje pacio…
as manau, kad tos gimdyklos visos vienodos klp yra
jo jo gimdykla tikrai negaliu skustis, ko nepasakyciau apie pogimdyvines
tinkas trupa, langai mediniai apklijuoti popieriais buvo, per kuriuos vejas pute ir drebino tuos popierius, zodziu... as tikiu, kad ju niekas net netvarke jau begale metu
pries mora metu drauge gimde trg tai sake dave jei pampersa po gimdymo, o man jau atvykus i priimamaji narbutiene pasake kad nebera lesu kad duotu visom, dar vos neapsauke kad kaip as cia nepasiruosus, nors nesvarbu kad dar menuo buvo likes man iki gimdymo, tai tokiu net neskubehjau pirkti, tuo labiau kad sake jog duoda jei reikia, bet pasirodo jau keli metai kaip klp pasake kad nebeduoda. tai dbr sakiau jau antram nuo pirmu menesiu susipirksiu visokiu tu paketu
parašė:
Pas stripeikiene ir as esu buvusi, bet dazniau ejau pas Kemekliene tai ji taip pat labai siltas ir geras zmogutisnei vieno blogo zodzio negaliu pasakyti apie j…
labuka,as pas stripeikiene tikrai nepatariu eiti,kiek ji nesamoniu padrius mano draugei tai oj
,merginos niekeda neplanuokit leliuko, tada tikrai bus
va ir mums tas pats buvo
o dabar netrukus turesim
sveikutes
priimsit?
dowiliuzzz parašė:
na pampersa man tai uzdejo tauragej kai vandenis pradure![]()
narbutiene yra slykstus zmogus, uzjauciu visas kam teko pas ja gimdyt... bet sake …
Aciu uz uzuojauta
bjauresnio zmogaus dar gerai paieskot reiktu
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai