giedrerim parašė:
o man pampi uzdejo,kai atvaziavau su beganciais vandenim..
mane narbutiene isleido i klp su beganciais vandenim ir nieko nedave, nes sake kad nebeduoda, pati turi turet, tai felcere greitojoj dave palute isideti
giedrerim parašė:
o man pampi uzdejo,kai atvaziavau su beganciais vandenim..
mane narbutiene isleido i klp su beganciais vandenim ir nieko nedave, nes sake kad nebeduoda, pati turi turet, tai felcere greitojoj dave palute isideti
akirne parašė:
vadinas man pasiseke
ir i gimdykla leido neiti,atvilko monitorius i palata
giedrerim parašė:
vadinas man pasisekeir i gimdykla leido neiti,atvilko monitorius i palata
![]()
o as geriau buciau visa laika likus gimdykloj, nes nu nepalyginsi kokia gimdykla klp ir kokios palatos

giedrerim parašė:
kaip benukas gyvena? jau koks didzkisgal jau i trg pargrizot,nes ziuriu,kad atostogaujat graziose viecikese
![]()
Benukas gerai, nea dar negryzom, apie rugsejo antra savaite tik grysim
o kaip jus?
akirne parašė:
o as geriau buciau visa laika likus gimdykloj, nes nu nepalyginsi kokia gimdykla klp ir kokios palatos![]()
![]()
cia gimdykla, o cia va pogimdyvine ja…
nu jo,akvariume nenoreciau pabuti,jokio privatumo
giedrerim parašė:
nu jo,akvariume nenoreciau pabuti,jokio privatumo![]()
Nu tikrai nemaloniai, atsikeli ir matai visas kitas, nei nusiprausti normaliai negaledavau, nes dar tokia viena salia buvo kur istisai stebedavo viska...
akirne parašė:
Benukas gerai, nea dar negryzom, apie rugsejo antra savaite tik grysimo kaip jus?
niu tai pasibusit
o mes jau bandom vaiksciot pagaliau
dabar klausimas,kaip ismokyt su sauksteliu valgyt,nes jam dzin,dauzo bliuduka,rodyk,kiek nori,kaip ten kabint
giedrerim parašė:
niu tai pasibusito mes jau bandom vaiksciot pagaliau
dabar klausimas,kaip ismokyt su sauksteliu valgyt,nes jam dzin,dauzo bliuduka,rodyk,kiek nori,kaip…
Va kokie saunuoliai
buvo ir mum toks etapas , bet jau dabar mokinasi, tik , kad laiko netaip, o kol daeina saukstas iki burnytes jame jau nieko nebebuna
tai kai maitinu jei noriu kad pavalgytu duodu jam sauksta kad ale pats valgytu o as is sono kisu vis su kitu
akirne parašė:
Va kokie saunuoliaibuvo ir mum toks etapas , bet jau dabar mokinasi, tik , kad laiko netaip, o kol daeina saukstas iki burnytes jame jau nieko nebebuna
tai k…
va va,mum ir taip,nors kartais visai gerai ikisa,bet cia retenybe ir tik 2 saukstukai i burna,vis kita suka bliude ir gerai. mum jau i darziuka eile arteja,ziuriu,jau 25 esam..
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai