pampam10 parašė:
Nu ka, ryt bus aisku kiek is po punkcijos surinktu 7 kiausialasciu uzaugo iki blastocistu ir buvo paimta biopsija testavimui. Nezinau, kazkaip neturiu gero jausmo, …
Aš rytoj taip pat laukiu žinių kiek pavyko gauti blastocistų
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįpampam10 parašė:
Nu ka, ryt bus aisku kiek is po punkcijos surinktu 7 kiausialasciu uzaugo iki blastocistu ir buvo paimta biopsija testavimui. Nezinau, kazkaip neturiu gero jausmo, …
Motit parašė:
Klausimas šiandien buvo pabraizimas ir liepe atvykti ciklo 2-3 diena diel ivf pradzios santaros vaisingumo centras.jei tai ivyktu penktadieni pirma diena ciklo kaip…
Jeigu pirma ciklo diena penktadienis tai skambink tą dieną priims budintis gydytojas šeštadienį. O jeigu šeštadienį pirma diena tai gali bandyti šeštadienį skambinti,bet nežinau ar prisiskambinsi gal kas skambino kada pasakys. Gali pirmadienį ansti ryte skambinti įterps manau tapačią dieną apžiūrai
Svajoklė777 parašė:
Jeigu pirma ciklo diena penktadienis tai skambink tą dieną priims budintis gydytojas šeštadienį. O jeigu šeštadienį pirma diena tai gali bandyti šeštadienį skambint…
Tai va tas ir domina ar kas skambino savaitgali.o tai santarose vaisingumo centre yra budintis kuris priima?
Motit parašė:
Tai va tas ir domina ar kas skambino savaitgali.o tai santarose vaisingumo centre yra budintis kuris priima?
Esu skambinus šeštadienį. Pakėlė iš kokio 5 karto. Bet ten veiksmas tik iki pietų, po kokios 14val jau kažin ar prisiskambinsit...
Mamamya parašė:
Esu skambinus šeštadienį. Pakėlė iš kokio 5 karto. Bet ten veiksmas tik iki pietų, po kokios 14val jau kažin ar prisiskambinsit...
Aisku aciu supratau
Sveikos
nu ką, buvau šiandien ir aš pirmoj konsultacijoj pas Vaigauskaitę Santarose. Paemė tepinėlį ir sakė prasidėjus menesinėms skambinti užsirašyti dėl pratekamumo, o tada jau galėsim startuoti su ivf. Sekančios mm nusomato gegužės gale, bet paskaičiau, kad birželį vaisingumo centras užsidaro? Tai anksčiausiai startas tada galės būti tik liepą?
Šiaip emocijų labai daug po šiandienos. Nors daug labai info čia forume susirinkau, niekas nenustebino, bet visvien toks atrodo dar didesnis suvokimas, jog viskas, pradėsi ivf, kuris vis dar atrodo tamsus ir baisus miškas.
Tiesa, pamačius mano amh iškart pasakė, jog turbūt net nebus ką šaldyti.. echo matė šį ciklą matė 5 folius, tai tikrai su tokiu kiekiu net nebūna ką šaldyti?
Hathor parašė:
Sveikosnu ką, buvau šiandien ir aš pirmoj konsultacijoj pas Vaigauskaitę Santarose. Paemė tepinėlį ir sakė prasidėjus menesinėms skambinti užsirašyti dėl prate…
Visaip buna
Hathor parašė:
Sveikosnu ką, buvau šiandien ir aš pirmoj konsultacijoj pas Vaigauskaitę Santarose. Paemė tepinėlį ir sakė prasidėjus menesinėms skambinti užsirašyti dėl prate…
Koks jusu Amh ir amzius?
As irgi mazarezerve, 2cd mate 5 folius, poryt jau punkcija ir punktavimui tebus tik 1 folikulas
Bet jums gali buti kad ir visus 5 ispunktuos! Tik del saldymo jau jokiu garantiju nera
Mūza parašė:
O jūsų visiškai neinformavo kiek apsivaisino ir kaip vyko eiga?
Ne, Danijoj cia neuzsiima tokiais dalykais... duoda numeri paskambinti po 6 dienu konkreciu dienos laiku ir tiek. Daugiau komunikacijos iki tol nera :).
Eloria parašė:
Tai laukiam kartu ❤️ tikiuosi sulauksim geru naujienu ❤️
14 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai